ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ο Σκοπιανός Director of the “Agency of Youth & Sports” φωτογραφίζεται με… Σημαία του “16κτινου Ήλιου της Βεργίνας”

Κάθε μέρα παρατηρούμε το θράσος και την προκλητικότητα  των Σκοπίων, όχι μόνο να συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό αλλά να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο σε βάρος της Ελλάδας και της Ελληνικής Ιστορίας. Μετά τα ζήτηματα με την ΤουρκοΣκοπιανή Αεροπορική Εταιρία και τις πιστωτικές κάρτες, βγάζουμε στην φόρα, για μια ακόμα φορά, τον βαθμό που σέβονται στην Κυβέρνηση των Σκοπίων τόσο την Ενδιάμεση συμφωνία που συνυπέγραψαν το 1995,  όσο και τα πλήρως κατοχυρωμένα εθνικά σύμβολα της Ελλάδας, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες!!!

 To “Agency of Youth & Sports” είναι το αντίστοιχο Υπουργείο Αθλητισμού των Σκοπίων όπου ο Director είναι ο αρμόδιος για θέματα Νεολαίας και Αθλητισμού στην γειτονική χώρα.  Όποιος επισκεφτεί το επίσημο Κυβερνητικό Site τους, θα πέσει πάνω στο Βιογραφικό του νυν Director Dragan Gjurchevski, καθώς και  στην ακόλουθη αποκαλυπτική φώτο, στην οποία ο  Gjurchevski ποζάρει θρασύτατα έχοντας δίπλα του μια σημαία με τον…16κτινο Ήλιο της Βεργίνας ενώ απο πίσω του σαν φόντο κάδρα με το ίδιο διεθνές κατοχυρωμένο Ελληνικό Σύμβολο. Και όλα αυτά σε επίσημο Σκοπιανό κυβερνητικό Site!!

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμα φορά, βάσει των κανονισμών του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) ο 16κτινος ήλιος (όπως άλλωστε και ο 12κτινος/8κτινος)  έχει καταχυρωθεί ως Ελληνικό Έμβλημα!!!

 • Δεκαεξάκτινος ήλιος
 • Δωδεκάκτινος ήλιος
 • Οκτάκτινος ήλιος
 •  

  Επαναλαμβάνουμε την χιλιοειπωμένη πια ερώτηση. Θα ξυπνήσει επιτέλους το επίσημο Ελληνικό κράτος ετσι ώστε νά κάνει χρήση των κανονισμών του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) σε σχέση πάντα με πλήρως καταχυρωμένα Ελληνικά Σύμβολα????

  by Giannis I.

  Related posts:

  Comments
  Ria says:

  Nai koimountai ta mwra mas opws panta…Einai enas apo tous logous pou ayth h xwra paei kata diaolou:(

  Nikos Erythraia says:

  Δεν ξυπνανε αυτοι στην κυβερνηση. Βλεπω οι σκοπιανοι εχουν ξεφυγει.