ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ SITES

Readers e-mails

Επειδή παρατηρούμε το κακό έχει παραγίνει τον τελευταίο καιρό, κρίνουμε σκόπιμο να επισημάνουμε για μια ακόμα φορά το αυτονόητο για τους περισσότερους απο εμάς, το οποίο δυστυχώς μια σημαντική μειοψηφία Ελλήνων Χρηστών στο διαδίκτυο επιμένει εγκληματικά και μέσα στην άγνοια του να μην  εφαρμόζει.

ΜΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ MHN ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ (LINKS) ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ SITES ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!

ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Στα Ελληνικά groups για Μακεδονία του Facebook, ξέρετε ποιό site διαφημίζετε κατα κόρον απο πανέξυπνους Έλληνες χρήστες?? Το…BULGARMAK!!!

Δεν φτάνει που παρέχετε δωρεάν διαφήμιση σε Τουρκικά, Σκοπιανά και άλλα ανθελληνικά sites βάζοντας links παντού, προτρέπετε και τους άλλους να κάνουν κλικ να διαβάσουν τις ανοησίες που γράφουν μέσα. Στο facebook η κατάσταση είχε ξεφύγει τόσο που βρέθηκαν άτομα να κάνουν ακόμα και… topics με Links για τέτοια sites!! Παράλληλα καλούσαν τους υπόλοιπους χρήστες να διαβάσουν την Ανθελληνική προπαγάνδα, αυτήν την οποία δηλαδή οι ίδιοι διαφήμιζαν με τον καλύτερο τρόπο!! Σε Ελληνικά mailing lists για Μακεδονία (ξέρουν αυτοί ποιοί είναι), τα περισσότερα Links είναι απο το Maknews και τα Ανθελληνικά παραληρήματα του Stefov.

Έχετε δει ποτέ Σκοπιανό χρήστη να διαφημίζει Ελληνική Ιστοσελίδα?? ΠΟΤΕ!! Παραμένει μια αμιγώς, ανόητη Ελληνική καινοτομία να διαφημίζουμε ότι βγάζουν οι άλλοι εναντίον μας.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Υπάρχουν Δεκάδες αξιόλογα Ελληνικά Sites/Blogs με φοβερό περιεχόμενο που προασπίζουν τις Ελληνικές θέσεις. Αλλάξτε τις κακές σας συνήθειες και Διαφημίστε ΟΛΑ ΑΥΤΑ πάντοτε παραθέτοντας Links!! Αφήστε τα ανθελληνικά sites εκεί που τους αξίζει…στην ΑΦΑΝΕΙΑ!!

By Jason

Related posts:

Comments

Σωστός. Τό λέγω από χρόνια αυτό, αλλά πολλοί δεν τό καταλαβαίνουν. Δεν είναι μόνον ότι και αναφέροντάς τους απλώς, χάρη τούς κάνουμε. Όταν βάζουμε στις ιστοσελίδες μας συνδέσμους προς ανθελληνικές ιστοσελίδες, εκείνο που επιτυγχάνουμε είναι να ανεβαίνουν οι ανθελληνικές σκοπιανές και τουρκικές ιστοσελίδες στο PageRank του Google. (Μετά, βάζουμε «Μακεδονία» στο Google και βγαίνει το βουλγαρμάκ φάτσα-φάτσα.)

Nikos Erythraia says:

PESTE TA MIPOS KAI XYPNISOUN TA ZOA.