Τίτο Πετκόφσκι: “H Αλβανία και η Κροατία είναι στο ΝΑΤΟ και εμείς μείναμε με τους Hunza και την μετεμψύχωση του Μ. Αλέξανδρου”

 

Ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του ο Τιτο Πετκόφσκι, ο βετεράνος Αριστερός Πολιτικός των Σκοπίων, με την παρούσα αδιέξοδη κατάσταση που έχει σπρώξει τα Σκόπια, η εθνικιστική κυβέρνηση Γκρούεφσκι.

Ο έμπειρος πολιτικός δήλωσε “H Αλβανία και η Κροατία ξεκινήσαν μαζί μας και τώρα αυτοί είναι μέλη του ΝΑΤΟ, θα πηγαίνουν στις Βρυξέλλες ενώ εμείς θα μείνουμε με το Πακιστάν, τους Hunza και την μετεμψύχωση του Μ. Αλέξανδρου.”

Want more of this? See these Posts:

  1. Συμβιβασμός στο όνομα δεν είναι πλέον το τέλος του κόσμου για τους Σκοπιανούς
  2. Τα Σκόπια ανάμεσα στις πρώτες χώρες διακίνησης γυναικών και παιδιών που έχουν πέσει θύματα εμπορίου λευκής σαρκός με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του State Department
  3. Η Σερβία άρει την αναγνώριση των Σκοπίων με το συνταγματικό τους όνομα??
  4. Προμαχώνας: Τι αλλάζει με την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Επαφής Ελλάδας – Βουλγαρίας
  5. Έξαλλοι οι Σκοπιανοί με την έκθεση προόδου 2011 για την χώρα τους
Comments
marika germania says:

εχει δικιο ο κυριος πετκοφσκι,ακομι και τα ονοματα τους καταμαρτυρουν σλαβικη καταγωγη.δεν εχουμε φυσικα τιποτα με τους γειτονες μας τους σλαβους,αλλα και αυτοι πρεπει επι τελους να ξεσηκωθουν και να ζειτισουν απο τους κυβερνωντες τους μετριοπαθια και προπαντον την αληθια.ευχαριστω