Η είδηση του Μήνα – Σκοπιανοί επικοινώνησαν μέσω μέντιουμ με… τον Αλέξανδρο!!!

 

News Η είδηση του Μήνα   Σκοπιανοί επικοινώνησαν μέσω μέντιουμ με... τον Αλέξανδρο!!!

Δεν το πιστεύετε???? Και όμως η είδηση παίζει συνέχεια σήμερα στα δελτία ειδήσεων των Σκοπίων. Ο διάσημος ψευδοιστορικός Aleksandar Donski ( διάσημος για τις εκπληκτικά βιβλία του με θέματα όπως Η Βασίλισσα Elizabeth και 11 Αμερικάνοι πρόεδροι, μεταξύ των οποίων και ο George W. Bush  ήταν… Μακεδόνες!!) συναντήθηκε με τον Stephen Hermann,  Μέντιουμ απο τις ΗΠΑ (τα μεγάλα μυαλά συναντήθηκαν όπως λένε!!) μπροστά στις κάμερες και το αποτέλεσμα ήταν όπως πάντα… άφθονο γέλιο!!!!

Ο  Stephen Hermann εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα πως βρίσκεται τελευταία σε καθημερινή επικοινωνία με τον Μέγα Αλέξανδρο, με τον οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος μοιράστηκε ορισμένες απο τις Σκέψεις του. (Ακόμα πάντως δεν μάθαμε αν ο Αλέξανδρος μιλούσε Αγγλικά η ο Hermann επικοινώνησε μαζί του στα Σλαβικά!!! )

Το περίφημο video όπως πάντα απο τον καλό μας φίλο Vasko!!

By D-Mak

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. O Άκρατος Ανθελληνισμός στα Σκόπια δεν έχει όρια – Μέχρι και τον τον Bernal, συγγραφέα του “Black Athena” είχαν κεντρικό καλεσμένο σε “Συμπόσιο”
  2. Ελλάδα-Δήλωση του πρέσβη Βασιλάκη για τη συνάντησή του με τον Μάθιου Νίμιτς
  3. Κίρο Γκλιγκόροφ: “Δεν έχουμε Καμία σχέση με τον Αλέξανδρο τον Έλληνα και την Μακεδονία του”
  4. Ανυπόστατη είδηση αναδεικνύει ξανά την απόλυτη Παράνοια των Σκοπιανών!!!
  5. Γκρτσεβ: “Παρόμοια τεράστια αγάλματα με αυτό του Αλέξανδρου βρίσκονται μόνο σε Δικτατορίες, σε Φασιστοειδή καθεστώτα και τα τελευταία ήταν του Σαντάμ Χουσείν”
Comments