Ψήφισαν υπέρ της παραμονής τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο

 

http://www.zougla.gr/news.php?id=39731

Ψήφισαν υπέρ της παραμονής τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο

13 Μαΐου 2009, 08:13


120509maketakaratzaferisINSIDE Ψήφισαν υπέρ της παραμονής τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο

Με μία μετωπική επίθεση κατά των δύο κομμάτων εξουσίας, Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ, και με φόντο τα Εθνικά Θέματα αρχίζει την προεκλογική καμπάνια του για τις Ευρωεκλογές ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με στόχο το ΛΑΟΣ να κερδίσει δύο έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο -από μία που διαθέτει σήμερα.

Ψήφιζαν συνειδητά υπέρ της Τουρκίας στο Ευρωκοινοβούλιο

«Κατά την περίοδο 2004 – 2007 και όταν βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη ο περίφημος «Οδικός Χάρτης» για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέβαλα πρόταση στο Ευρωκοινοβούλιο να μην αρχίσει καμία ενέργεια ή διαδικασία, αν προηγουμένως δεν έχουν αποχωρήσει από την Κύπρο τα στρατεύματα κατοχής. Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν κατά της πρότασης και συνεπώς υπέρ της παραμονής των τουρκικών στρατευμάτων στο νησί», λέει στη zougla.gr ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα δημοσιοποιήσει την στάση των κομμάτων εξουσίας, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ευρωβουλή, με την κυκλοφορία ειδικών φυλλαδίων που θα αποτελούν μέρος του προεκλογικού του υλικού.

«Επανήλθα, συνεχίζει ο κ. Καρατζαφέρης, και υπέβαλα και δεύτερη πρόταση, με την οποία ζητούσα να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονταν για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας προς την ΕΕ, αν προηγουμένως η Άγκυρα δεν ακύρωνε την απόφαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για το περίφημο « CASUS BELI,  που προβλέπει ότι η επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας στο Αιγαίο αποτελεί εχθρική κίνηση και αιτία πολέμου). Και πάλι η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν κατά της πρότασής μου στο Στρασβούργο.

Η κάμερα της Zougla. gr βρέθηκε νωρίς το πρωί στο πολιτικό “κρησφύγετο” του Γιώργου Καρατζαφέρη, κάπου στα Νότια προάστια, και κατέγραψε τις αποκαλύψεις του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Oι” />Oι” type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″> Προδοσίες των Ελλήνων Ευροβουλευτών

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Αναταραχή στην Ακαδημία προκαλεί η δημοσιοποίηση της τοποθέτησης υπέρ Σύνθετης Ονομασίας των Σκοπίων
  2. Μάχη υπέρ της Ελλάδας στις Βρυξέλλες για το όνομα της ΠΓΔΜ
  3. Αμπντουλακίμ Αντέμι: Οι Αλβανοί στην ΠΓΔΜ πρέπει να είναι μέρος της λύσης στο θέμα της ονομασίας
  4. Αθήνα-Έφτασε στην Κολχίδα η «Αργώ». Δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Σούρλα για την αναβίωση της Αργοναυτικής Εκστρατείας
  5. Το συνταγματικό δικαστήριο στην ΠΓΔΜ αποφάσισε εναντίον των επιδιώξεων της Κυβέρνησης Γκρούεφσκι στην Παιδεία

Comments are closed.