Απίστευτο και όμως Ελληνικό – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ κάνουν οι φίλοι του Τρεμόπουλου του “ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ” σήμερα στην Αθήνα!!!!

 

News Απίστευτο και όμως Ελληνικό   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ κάνουν οι φίλοι του Τρεμόπουλου του ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΕΞΙΚΟΥ σήμερα στην Αθήνα!!!!

Την ώρα που οι πάντες ασχολούνται με τα “κουκιά” (κοινώς ψήφους) οι γνωστοί πρακτορίσκοι των Σκοπίων κατεβαίνουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν αυτή τη φορά “μακεδονικό λεξικό”! Το δελτίο τύπου του Ουράνιου Τόξου λέει:


Πραγματοποιείται στην Αθήνα η παρουσίαση ενός λεξικού, που για πρώτη φορά στη χώρα μας τυπώνεται και αποτυπώνει σε λεξικολογικό επίπεδο δύο ζωντανές γλώσσες και ειδικότερα μιας γλώσσας άγνωστης στους περισσότερες Έλληνες. Το ελληνο-μακεδονικό λεξικό θεωρούμε ότι είναι ένα βιβλίο ιδιαίτερα χρήσιμο για όλους τους Έλληνες πολίτες και φυσικά για τους φορείς – ομιλητές της μειονοτικής μακεδονικής γλώσσας, που ήταν και είναι μια γλώσσα ζωντανή στη βόρεια Ελλάδα.Σε αυτά τα πλαίσια τα μέλη του Ουράνιου Τόξου αποφάσισαν να συνεργαστούν με τον νεο-ιδρυθέντα εκδοτικό οίκο «3ΟΡΑ» σε εκδοτικές δραστηριότητες, με πρώτη την έκδοση του λεξικού που έχετε στα χέρια σας.

Περισσότερα εδώ

Want more of this? See these Posts:

  1. Δ. Μηνάς: Ανιστόρητοι οι κοινοβουλευτικοί φίλοι της «Μακεδονίας»
  2. Για Φιάσκο στην επερχόμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ κάνουν λόγο Σκοπιανά ΜΜΕ
  3. Ο τάφος του Φιλιππου Β’ στην Βεργίνα και οι ισχυρισμοί των Borza και Παλαγγιά
  4. Για πάντα φίλοι, Ελληνες και Βρετανοί βετεράνοι
  5. Σκόπια: «Όλα καλά με το άγαλμα, τι σχέση όμως, έχουν οι Σλάβοι με τους αρχαίους Μακεδόνες»
Comments
lek says:

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

eismakedon says:

‘Eτσι μπράβο! Να βλέπουμε το ΠΡΑΣΙΝΟ χρήμα του Σόρος να ρέει άφθονο!