ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ! ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ! ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!
 
Γράφει ο/η Greek American News Agency   
09.06.09

Διαστάσεις υστερίας στο εσωτερικών των Σκοπίων,  φέρνοντας  ένα  νέο κύμα παραλογισμού και έξαρσης του αλυτρωτισμού  των Σκοπιανών εναντίον της Ελλάδας,     έχει προσλάβει  η υπόθεση με την «εισβολή»  Ελλήνων νεαρών συμπατριωτών μας (μελών της Χρυσής Αυγής) που θέλησαν να σταματείσουν  γεμάτοι δικαιολογημένη(;)  οργή και   αγανάκτηση την   προ ημερών  όντως καθοδηγούμενη-από γνωστά κέντρα που δρούν εντός της Ελλάδος-   προκλητική εκδήλωση Σκοπιανών  που οργανώθηκε στις 2 Ιουνίου(09)   στην Αθήνα! Εκδήλωση που όχι τυχαία οργανώθηκε  δυο μέρες πριν της εκλογές με αφορμή την παρουσίαση της  πρώτης “ελληνικής έκδοσης” χρηματοδοτούμενη από επίσημα Σκοπιανά ταμεία του λεγόμενου   «μακεδονικού λεξικού».   Όλα αυτά και πολλά άλλα που σχεδιάζονται τους προσεχείς μήνες-και μπροστά τους το σκοπιανό τραγούδι αλυτρωτισμού και  φανατισμού φαντάζει ως απλά ως ανέκδοτο-  φαίνεται να  εντάσσονται στο σχέδιο δημιουργίας  θερμού κλίματος εν όψει και της οριστικής επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας  της FYROM  που θα επιχειρηθεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Greek American News Agency  τον προσεχή Σεπτέμβριο(09) από τον Μάθιου Νίμιτς και τους γνωστούς αμερικανικούς κύκλους. Κύκλους  που πιέζουν για οριστική διευθέτηση του ζητήματος  της ονομασίας προκειμένου να ενταχθούν  και επίσημα τα Σκόπια στο στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ(τονίζεται ότι ήδη οι αμερικανοί όπως έχουμε αποκαλύψει έχουν εγκαταστήσει    την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση  στο Κοσυφοπέδιο με επέκταση προς την περιοχή των Σκοπίων)  και  έτσι να εξυπηρετηθούν τα ευρύτερα γεωπολιτικά συμφέροντα  της υπερδύναμης  με αναδιατάξεις συνόρων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων το προσεχές διάστημα και πάντως  σε βάθος χρόνου τριετίας όπως προβλέπει απόρρητη έκθεση Αμερικανών για την περιοχή.    

Τα σκοπιανά ΜΜΕ, όπως θα δείτε παρουσιάζουν  το θέμα διαρκώς με εκτενή υβριστικά και προκλητικά   ρεπορτάζ  προβάλλοντας  το video της «εισβολής»   στην αίθουσα  των νεαρών αγανακτισμένων συμπατριωτών μας κατά την διάρκεια της   προκλητικής εκδήλωσης.

Ενδεικτικός  της κατάστασης και του κλίματος φανατισμού  που δημιουργείται  στο εσωτερικό των γειτόνων είναι ο τίτλος στις αναρτήσης του προκλητικού  και ύποπτου Blog  Turkey & Macedonias το οποίο  αναφέερει  ««ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»»!!!!

Μια προσεκτική ματιά στο  συγκεκριμένο Blog όπως και άλλοτε έχουμε αποκαλύψει,   δεν μαρτυρά απλώς τις υπόγειες διασυνδέσεις ακραίων Τουρκικών στοιχείων με ομοϊδεάτες τους επίσης φανατικούς  στο εσωτερικό των  Σκοπίων  αλλά  δείχνει και  την φανερή επίσημη  διασύνδεση της Τουρκίας με τους Σκοπιανούς. 

Στο ίδιο Blog προβάλονται προεκλογικά spot φιλοσκοπιανού κόμματος «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» με τον Παύλο Βοσκόπουλο    γνωστό  για το ρόλο που διαδραματίζει καθώς επίσης και προπαγανδιστικά προκλητικά spot  των επίσης φιλοσκοπιανών Γιώργου Παπαδάκη,  Δημήτρη Ιωάνου,  και άλλων μελών της πολιτικής γραμματείας του Ουράνιου Τόξου.  Στο ίδιο κύμα προκλητικής προαπάγανδας χρησιμοποιείται και το έγγραφο της ΚΥΠ που είχε αποκαλύψει το Greek American News Agency και η ΑΞΙΑ.  

Στα δυο τελευταία προπαγανδιστικά 10λεπτα  spot προβάλλονται επιλεγμένα αποσπάσματα της εκπομπής του Κώστα Χαρδαβέλλα   «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» με θέμα της μειονότητες.  Τα μέτωπα είναι πολλά και ανοιχτά.  Αιγαίο. Τουρκία. Θράκη.  Σκόπια. Η Βουλγαρία και οι  παράλογες διεκδικήσεις τους για την Μακεδονία του Πυρίν.   Θεσσαλία(και οι διεκδικήσεις των Αλβανών στο θέμα των Τσάμηδων).  Η Βόρειος Ήπειρος και τα ξεχασμένα δικαιώματα των Ελλήνων που ξεσπουλήσαμε με την άρση του εμπόλεμου και το δώρο της νήσου Σάσον στους Αλαβανούς.  Όμως ο μεγάλος εθνικός κίνδυνος βρίσκεται μέσα. Εντός των συνόρων… Δεν είναι μόνο οι φιλοΣκοπιανοί του Ουράνιου Τόξου και του Π. Δημητρά. Αυτός τους γνωρίζουμε και τους αντιμετωπίζουμε. Ο κίνδυνος είναι  όλοι αυτοί που  δεν γνωρίζουμε και φορούν προβατόσχημη προβιά ενώ από κώτω κρύβεται αγριμένος και οπλισμένος  λύκος που διψά για αίμα… Ο κίνδυνος δεν είναι  τα Σκόπια. Τα Σκόπια χωρίς τους Αλβανούς και τους Τούρκους(είναι το τόξο που μας κυκλώνει επικίνδυνα)  είναι ο πραγματικός κίνδυνος. Ο κίνδυνος είναι όλοι εκείνοι που  έχουν εισρεύσει  εντός των συνόρων με διάφορες ιδιότητες και κυρίως με εκείνη του λαθρομετανάστη. .. τα τελευταία γεγονότα του Δεκεμβρίου  και η επανάληψη τους τον Φεβρουάριο, μήνες κρίσμοι για το τουριμό, δεν ήταν τυχαία… Αρκετοί από αυτούς είναι στρατευμένοι και εκτελούν μόνιμη διατεταγμένη υπηρεσία.  Το όνειρο τους είναι η μεγάλη Αλβανία όπως έχουμε επίσης αποκαλύψει με σχετική έρευνα.   Η ανεξαρτησία του Κοσόβου δεν ήταν μια απλή υπόθεση. Ήταν η πρόβα τζενεράλε για όσα θα επακολουθήσουν το προσεχές διάστημα. 

 Και να πούμε και κάτι που δημοσιοποιούμε για πρώτη φορά. Εδώ στη ΝΥ υπάρχει μεγάλο κλίμακιο στρατευμένων Κοσοσβάρων  που δρά στο κέντρο της Αστόριας και του Brooklyn. Έχουν κατά πόδας συγκεκριμένους Έλληνες και περιμένουν…

Σε προσεχές ρεπορτάζ θα έχουμε περισσότερο ρεπορτάζ με συγκλονιστικά τεκμηριωμένα στοιχεία και ντοκουμέντα…    

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

  Ωστόσο, αυτό που θα επαναλάβουμε εκτός όλων όσων έχουμε κατά καιρούς επαναλάβει  με αφορμή  και το σημερινό μας ρεπορτάζ και προκειμένου να αντιδράσουμε ως υπεύθυνοι πολίτες παράλληλα με  την ελληνική πολιτεία αφού εμείς με την δύναμη της ελευθερίας και της προσωπικής και συλλογικής αυτονομίας έχουμε περισσότερες δυνατότητες σήμερα από ότι ένα συντεταγμένο κράτος. Η πολιτεία και το συντεταγμένο κράτος οφείλει να κάνει σωστά την δουλειά του και εμείς ως υπεύθυνοι δραστήριοι πολίτες την δική μας δουλειά!

Η δύναμη μας είναι στα χέρια μας μέσω διαδικτύου. Για να υπάρξει όμως  ουσιαστικό αποτέλεσμα οφείλουμε να δούμε τις εξής παραμέτρους και πάντα στη βάση της αλήθειας. Της ελεύθερης, μέσα από διαρκή και επίπονη έρευνα  και  πέρα και πάνω από όλα μέσα από  αξιόπιστη  και αντικειμενική -ελεύθερη- πληροφόρηση:    

<!–[if !supportLists]–>1.      Απαιτείται συνεχής εθνική εγρήγορση και αφύπνιση <!–[endif]–> όλων μας στο κόσμο του διαδικτύου με  καθημερινή  σάρρωση στο διαδικτύο. Τις λέξεις κλειδιά όλοι τις γνωρίζουμε.  

<!–[if !supportLists]–>2.       Συνένωση δυνάμεων και συσπείρωση όλων μας! Κάθε ανεξάρτητο <!–[endif]–>blog  &  Site οφείλει να δραστηριοποιηθεί. Άλλο ένας μόνος και άλλο πολλά ξύλα μαζί. Δεν σπάνε. Δεν λυγίζουν. Αντέχουν στο χρόνο.  

<!–[if !supportLists]–>3.       Χρειάζεται : Επικοινωνία. Γέφυρα μεταξύ μας. <!–[endif]–> Συνεργασία. Σχεδιασμός.

<!–[if !supportLists]–>4.       Κοινή εθνική <!–[endif]–> διασυλλογική στρατηγική για την αντιμετώπιση των προκλήσεων σε κάθε επίπεδο. Χωρίς φανατισμό και ακρότητες. Η ακρότητα φέρνει ακρότητα, και ο φανατισμός φέρνει φανατισμό.

<!–[if !supportLists]–>5.       Χρειάζονται απαντήσεις υπεύθυνες με ιστορικά <!–[endif]–> επιχειρήματα  όπως ήδη γίνεται από συγκεριμένα site και Blog. Τα ξέρουμε όλοι ποια είναι δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε εδώ τώρα.  

<!–[if !supportLists]–>6.       Απατείται λόγος γρήγορος που να διαπνέται από σύνεση. Ψυχραιμία. Νηφιαλότητα. Τεκμηριωμένα στοιχεία. Και προ πάντων <!–[endif]–> διάθεση διαλόγου(όταν και όπου υπάρχουν περιθώρεια).

<!–[if !supportLists]–>7.       Σε αυτόν τον αγώνα κανείς δεν περισσεύει αλλά και σε κανέναν δεν επιτρέπεται να καπελώνει ή <!–[endif]–> ακόμα χειρότερα  να δρά ανεύθυνα προσφέροντας κακή έως και εθνικά επικίνδυνη «υπηρεσία» στην πατρίδα.

<!–[if !supportLists]–>8.       Δεν μπορεί κανείς να δρα <!–[endif]–> ανοργάνωτα  και καιροσκοπικά με φανατιμό  όπως συνήθως συμβαίνει εδώ στην Αμερική σε κλαποιες –ευτυχώς μεμονωμένες περιπτώσεις- όπου ο καθείς αυτονακηρύσεται σε «μέγα στρατάρχη». Ακυρώνει αγώνες άλλων που προϋπήρξαν με πραγματικούς αγώνες και θυσίες. Χαρακτηρίζει εύκολα και αβασάνιστα προδότες ή μειοδότες κάθε άλλη φωνή που  υπηρετεί το έθνος και την πατρίδα (Ελλάδα και Κύπρο) χωρίς φανατισμό, και κυρίως υπηρετεί την αλήθεια.    Ζώνεται τα άρματα(ντουντούκες, ψεύτικες ανακοινώσεις, με συλλαλητήρια των 30 και 100 ατόμων(!) όπως έχει συμβεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα στην ΝΥ από συγκεκριμένους) όπου εν τέλη  δρούν ανεύθυνα με  ενέργειες που δίνουν στόχο και προσομοιάζουν με εκείνες των ακραίων εξτρεμιστικών στοιχείων σε Σκόπια και Τουρκία   και τελικά  οι ενέργειες τους  γυρίζουν  μπούμερανγκ εναντίον της πατρίδας και του έθνους.

<!–[if !supportLists]–>9.       Και τέλος οφείλουμε <!–[endif]–> να θυμόμαστε  πάντα ότι ο πρώτος και βασικός εχθρός μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός όπως σοφά και ορθώς είπε ο στρατηγός της επανάστασης Θεόδωρος Κολοκτρώνης, και με διάκριση επανέλεβε με άλλο πιο αιχμηρό  τρόπο ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σωλομός όταν έγραφε στο εθνικό μας ύμνο «η διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή στον καθένα ( μας)  χαμογελά πάρτο λέγοντας και εσύ!» αυτή είναι η μεγάλη μας πληγή. Η διχόνοια. Και δυστυχώς εδώ στις ΗΠΑ το  μικρόβιο πια έχει  προσλάβει ανησχυχητικές διαστάσεις. Έχει   γίνει μεταδοτική υιογενής ασθένεια…ασθένεια που προκαλεί ανήκεστον  βλάβη. Νεκρώνει συνειδήσεις. Αυτά   Για να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να μη κοιτάμε μόνο των άλλων  τις πομπές. Οι άλλοι κάνουν αυτό που μπορούν. Όπως το εννοούν.  Ας κάνουμε και εμείς αυτό που μπορούμε αρχίζοντας πρώτα  από την αυτοκριτική μας και την προσωπική αυτό-οργάνωση μας σε κάθε επίπεδο. Σωστή και αποτελεσματική οργάνωση όμως χωρίς αυτοκριτική δεν μπορεί να υπάρξει! Αυτό μη το ξεχνάμε!    A.S.   

GreekAmericanNewsAgency
 

 

Related posts:

Comments
Nick Nikolas says:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΥΠΟ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ. Η ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ.

ΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩΜΕΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΣ……ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ. ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΕΣ.

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟΝ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΙΣΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.

ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;

Η ΓΛΩΣΣΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΩΝ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩΜΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ. (ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΣΕ). ΚΑΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ. αἰδὼς Ἀργεῖοι κάκ’ ἐλέγχεα εἶδος ἀγητοί. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

Costas Antoniou says:

Excellent Analysis!
Congratulations to Mr. A.S. or whomever he wrote it.
I have been living in NYC, in Athens and elsewhere abroad,
our main problem is WITHIN Greece,
neither the Skopjians or the Albanians (who may be easily become our natural allies with the proper policy)
not even the Turks themselves (who are deeply divided to tens of ethnic and subreligious groups)
can harm our nation.
Our nation is falling apart ONLY (because of) from the 5th Phallanx, from within,
and of course it is OUR mistake that we did not provide
to our fellow Americans (to the politicians, diplomats anyway, I am not referring to the simple people)
that it is on their own strategic geopolitical, commercial and historical interests to
support Greece, instead they supported Kossovo and Fyrom, unexistent, that is, states.
It is our Greek politicians fault, first and foremost, that they put their personal profits
above the nation’s benefit.
Greece is a rich and strong nation, everybody will see that, under one and only fundamental
pre-condition: To get rid off the 5th Phalanx
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ
before it is too late, because we are
already runing out of time.
Though I temporarily reside in Athens, I believe that the last hope
remain with the Hellenes from Abroad, from NYC, From Germany, Europe, Australia, Canada etc
The Hellenes and the educated Philellenes all over the world.
Because Hellenism is a notion much greatest than even this modern Greek State as they
have made it, to be begging to unexistent states such as Skopje to please accept to be named as ‘New Macedonia’
or to TRNC to provide them the rest of our Hellenic (since tens of thousands years times) island of Cyprus

C.Antoniou

Costas Antoniou says:

Excellent Analysis!
Congratulations to Mr. A.S. or whomever he wrote it.
I have been living in NYC, in Athens and elsewhere abroad,
our main problem is WITHIN Greece,
neither the Skopjians or the Albanians (who may be easily become our natural allies with the proper policy)
not even the Turks themselves (who are deeply divided to tens of ethnic and subreligious groups)
can harm our nation.
Our nation is falling apart ONLY (because of) from the 5th Phallanx, from within,
and of course it is OUR mistake that we did not provide
to our fellow Americans (to the politicians, diplomats anyway, I am not referring to the simple people)
that it is on their own strategic geopolitical, commercial and historical interests to
support Greece, instead they supported Kossovo and Fyrom, unexistent, that is, states.
It is our Greek politicians fault, first and foremost, that they put their personal profits
above the nation’s benefit.
Greece is a rich and strong nation, everybody will see that, under one and only fundamental
pre-condition: To get rid off the 5th Phalanx
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ
before it is too late, because we are
already runing out of time.
Though I temporarily reside in Athens, I believe that the last hope
remain with the Hellenes from Abroad, from NYC, From Germany, Europe, Australia, Canada etc
The Hellenes and the educated Phillenenes all over the world.
Because Hellenism is a notion much greatest than even this modern Greek State as they
have made it, to be begging to unexistent states such as Skopje to please accept to be named as<>
or to TRNC to provide them the rest of our Hellenic (since tens of thousands years times) island of Cyprus

C.Antoniou