Παραιτήθηκε ένας εκ των τριών αντιπροέδρων της ΠΓΔΜ με αιχμές κατά του Γκρούεφσκι

 
normal News Παραιτήθηκε ένας εκ των τριών αντιπροέδρων της ΠΓΔΜ με αιχμές κατά του Γκρούεφσκι
 
Παραιτήθηκε ένας εκ των τριών αντιπροέδρων της ΠΓΔΜ με αιχμή κατά του Γκρούεφσκι
 
Τρίτη 30 Ιουνίου 2009  [ 16:39 ]

Αιφνίδια, αμετάκλητη, παραίτηση υπέβαλε το μεσημέρι ο εκ των αντιπροέδρων της κυβέρνησης της πΓΔΜ, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Ίβιτσα Μπότσεφσκι. Στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό της χώρας, Νίκολα Γκρούεφσκι, ο κ. Μπότσεφσκι αναφέρει ότι η δυνατότητα συμβολής του στο κυβερνητικό έργο εξαντλήθηκε, χωρίς να προβαίνει σε άλλες λεπτομέρειες. Ο κ. Γκρούεφσκι, όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Μπότσεφσκι, ευχαριστώντας τον για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Ο Ίβιτσα Μπότσεφσκι (32 ετών) τοποθετήθηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, τον Ιούλιο του 2008, μετά τη νίκη του
συνασπισμού, υπό το VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, στις πρόωρες εκλογές, που διεξήχθησαν τον Ιούνιο του 2008. Η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι έχει τρεις αντιπροέδρους: τον Ζόραν Στάβρεφσκι, αρμόδιο για οικονομικά θέματα, τον Αμπντουλακίμ Αντέμι, αρμόδιο για την εφαρμογή της Συμφωνίας της Οχρίδας και- μέχρι πρότινος- τον Ίβιτσα Μπότσεφσκι.

http://www.tovima.gr/

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Ανακοίνωση Φούλε για ακύρωση του ταξιδιού του στα Σκόπια με αιχμές για τους πολιτικούς αρχηγούς
  2. Εκδικάζεται στις 21 -30 Μαρτίου τ.ε. η προσφυγή των Σκοπίων στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της χώρας μας
  3. Ομιλία του προέδρου της Σκοπιανής Βουλής με φόντο τον Ήλιο της Βεργίνας
  4. Κινητικότητα, εκ νέου, στο ζήτημα της ονομασίας
  5. Βολές κατά των Σκοπιανών από Διεθνείς Οργανισμούς για σοβαρό περιορισμό της Ελευθερίας της Έκφρασης
Comments
Giorcos Tarakoulas says:

Ivica Bocevski δεν είχε πάρει σύνταξη και μισθο. Ειναι ο Manevski

Amarantos says:

Θα αναφέρεσαι στην περίπτωση του Υπουργού Δικαιοσύνης των Σκοπίων, Mihajlo Manevski, o οποίος παίρνει μισθό και σύνταξη, όπως άλλωστε ομόλογησε και ο ιδιος.

Konstantinos says:

Δεν παραιτήθηκε γιατί υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την κυβέρνηση αλλά γιατί είχε ξεσπάσει σκάνδαλο σχετικά με το όνομά του. Συγκεκριμένα είχε πάρει σύνταξη και μετά από λίγο καιρό ο Γκρουέφσκι τον διόρισε υπεύθυνο για τις Ευρωπαϊκές υποθέσεις με αποτέλεσμα να παίρνει πολλά λεφτά από δύο μισθούς . Το σκάνδαλο το ξεσκέπασε το κόμμα SDSM.