Η έκθεση προόδου για τα Σκόπια. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Ο πραγματικός φασισμός των Σκοπίων

Εγκλωβισμένος από την 7/9/2009 μέχρι και σήμερα 25/9/2009 Έλληνας οδηγός ΙΧ που περνούσε από τα Σκόπια !!!

Λάβαμε σήμερα e-mail από την Βιέννη – Αυστρίας το οποίο και το διασταυρώσαμε. Θεσσαλονικιός οδηγός ΙΧ ταξίδευε από την Θεσσαλονίκη για την ΕΕ. Πριν την πόλη των Σκοπίων ενεπλάκη σε ατύχημα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός αλλά και δεν έχουν εμπλακεί και άλλα αυτοκίνητα στο ατύχημα.
Το αυτοκίνητο του έχει σοβαρές υλικές ζημίες. Και όλα αυτά γιατί βγήκε ξαφνικά εμπόδιο (σκύλος) στον αυτοκινητόδρομο.
Δεν μας ενδιαφέρει το ατύχημα.
Μας ενδιαφέρει η συμπεριφορά των Σκοπιανών και οι νόμοι τους.

Μας ενδιαφέρει που ένας ταξιδιώτης – περισσότερο που αυτήν την στιγμή είναι Έλληνας – ερχόμενος για διακοπές η φεύγοντας μετά το τέλος των διακοπών του από την Ελλάδα, πρεπει να περάσει μέσα από αυτήν την αντί δημοκρατική χώρα.
Από την ώρα του ατυχήματος 7/9/2009 μέχρι και σήμερα 25/9/2009 η αστυνομία παρακρατάει το διαβατήριο και όλα τα χαρτιά του αυτοκινήτου του, με την δικαιολογία ότι: “όλοι οι ξένοι που περνούν από το κράτος τους, αν εμπλακούν σε ατύχημα (δεν έχει καμία σημασία αν είναι φταίχτες η όχι η αν υπάρχει τραυματισμός), πρεπει να περασουν αυτόφωρο μέσα σε 48 ώρες”. Τρελό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Δηλαδή πρεπει να κάνουν υποχρεωτικό τουρισμό στα Σκόπια μαζί με την οικογένεια τους.
Έτσι και με τον Θεσσαλονικιό. Από την 7/9/2009 που του πήραν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, την 10/9/2009 τον οδήγησαν σε ‘κάποια επιτροπή’ της αστυνομίας και όχι σε δικαστήριο, και τον καταδίκασαν σε πρόστιμο 45 εύρο, με την δικαιολογία ότι οδηγούσε χωρίς προσοχή!!!! Αν πλήρωνε το πρόστιμο, τότε μεν του επέστρεφαν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, αλλά δεν είχε το δικαίωμα εφέσεις κατά της απόφασης και την περαιτέρω εξέλιξη των απαιτήσεων του. Δηλαδή να κάνει δικαστήριο και να ζητά από τους υπεύθυνους φύλαξης του αυτοκινητόδρομου – που είναι κρατική υπηρεσία – τα έξοδα επισκευής του αυτοκινήτου του (υπάρχουν μαρτυρίες για τον λόγο που έγινε το ατύχημα και φωτογραφίες που καταμαρτυρούν ότι στο σημείο εκείνο, τα συρματοπλέγματα φύλαξης του αυτοκινητόδρομου είναι καταστραμμένα λόγο διέλευσης τρακτέρ).
Προτίμησε το δεύτερο, να κάνει έφεση. Έκανε την έφεση και την προσκόμισε στην αστυνομία, όπου και εγγράφως ζήτησε την επιστροφή των ταξιδιωτικών του εγγράφων.
Η απάντηση!!!! Επειδή το πρόστιμο είναι μικρότερο των 100 εύρο , έχουμε το δικαίωμα να κρατάμε τα ταξιδιωτικά σου έγγραφα 30 ημέρες. Πλήρωσε για να τα πάρεις!!! (O νόμος είναι, чл 49 ст.8 και став 1)

Η συνέχεια στο Kostasxan


Related posts:

Comments
Tarakoulas G says:

@ Διονύσης Says:
Σε ποια γίδια αναφέρεσαι? Τα Σκοπιανά η τα δικά μας?

Διονύσης says:

Τι γίδια είναι αυτά ρε…