ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ     ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Η πρώτη επιτυχία του ΝΙΜΙΤΣ.

Πέτυχε με το “Καλημέρα” της Νέας Κυβέρνησης την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης!

Ελπίζουμε, στο “Καληνύχτα” της Κυβέρνησης GEORGE & FRIENDS, να μην έχουμε μπει σε περιπέτειες.

Κατά τ΄ άλλα η κατάργηση της λέξης “ΕΘΝΙΚΗ” και ότι σηματοδοτεί από το Υπουργείο Παιδείας, προσδιορίζει το στίγμα της νέας εποχής.


http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8026062


«Ο κ. Νίμιτς πέτυχε το στόχο του με το “καλημέρα” της νέας Κυβέρνησης. Έφυγε το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, όπως είχε απαιτήσει ο διαμεσολαβητής. Το άλλο σημείο το οποίο προξενεί εντύπωση είναι ότι έφυγε η λέξη “Εθνική” από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας. Φαίνεται ότι επανερχόμαστε σε πρακτικές και τακτικές Ρεπούση».


Παλαιότερη δήλωση του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης

http://www.mathra.gr/default_2483.aspx
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ > ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

21/2/2008 – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ Κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΖΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΙΜΙΤΣ

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για τη στάση του ΥΜΑ-Θ έναντι της πρότασης Νίμιτς για τις περιπτώσεις μη χρήσης του όρου «Μακεδονία» και παραγώγων του από Ελλάδα και FYROM, ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Μαργαρίτης Τζίμας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η επωνυμία του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, είναι συνδεδεμένη με την ιστορία, που δεν παραγράφεται, ούτε παραχαράσσεται, καθώς και με τους αγώνες αυτού του λαού

Related posts:

Comments are closed.