Παραιτήθηκε ο εχθρός της Άγκυρας στην Θράκη!

 

%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%97%CE%A3 Παραιτήθηκε ο εχθρός της Άγκυρας στην Θράκη! Ο Σταμάτης είναι κεφάλαιο

και δεν πρέπει να πεταχτεί

κύριε Παπανδρέου…

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριος Δημήτρης Σταμάτης, ο δεδηλωμένος εχθρός της Άγκυρας, αυτός που ήταν ο κυματοθραύστης των επιθέσεων του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής προς την κατεύθυνση του εκτουρκισμού των μουσουλμάνων της Θράκης, ο πολιτικός άνδρας που ανέλαβε και σήκωσε το βάρος της ευθύνης που του παρέδωσε η Πολιτεία αποδίδοντας τα βέλτιστα, δήλωσε την παραίτησή του αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων από το νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Ραγκούση.
Με την κατάθεση της παραίτησής του, ο κύριος Σταμάτης υπέβαλε και ένα κείμενο, αποχώρησης:
«Κύριε Υπουργέ
σας συγχαίρω θερμά για την ανάληψη των καθηκόντων σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας.
Με την παρούσα σας υποβάλω επίσης την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Με τιμή Δημήτρης Σταμάτης»
Επίσης, χθες στις 11 το πρωί στην Κομοτηνή, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είχε σύσκεψη με τους Διευθυντές της Περιφέρειας, στους οποίους ανακοίνωσε την παραίτησή του και τους ενημέρωσε ότι, θα μείνει στη θέση του έως την παράδοση-παραλαβή στο νέο Γενικό Γραμματέα ή όπως αλλιώς ορίσει η νέα κυβέρνηση. Τέλος ο κ. Σταμάτης τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους και εξήρε το έργο των δημοσίων υπαλλήλων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

H συνέχεια στο Kostasxan

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Το συνταγματικό δικαστήριο στην ΠΓΔΜ αποφάσισε εναντίον των επιδιώξεων της Κυβέρνησης Γκρούεφσκι στην Παιδεία
  2. Βλάχοφ Μίκοφ: H Eλλάδα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας και πρέπει να τιμωρηθεί για κλοπή Μακεδονικών Εδαφών και Ιστορίας!!!
  3. Αμπντουλακίμ Αντέμι: Οι Αλβανοί στην ΠΓΔΜ πρέπει να είναι μέρος της λύσης στο θέμα της ονομασίας
  4. Video από την επίσκεψη κατοίκων της ΠΓΔΜ στην Ελλάδα για πιστοποιητικά γέννησης
  5. Λιτόχωρο- Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τελετή λήξης του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων- Μήνυμα προς την ΠΓΔΜ να εγκαταλείψει “τα αλυτρωτικά οράματα της
Comments