Κατάπτυστο Γράμμα από την Τουρκική Διασπορά στον Ομπάμα για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

 

News Κατάπτυστο Γράμμα από την Τουρκική Διασπορά στον Ομπάμα για τον Εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Οι Τούρκοι της Διασποράς με ένα κατάπτυστο γράμμα τους στον Ομπάμα τον… μαλώνουν που συμμετείχε στους Εορτασμούς της εθνικής μας Γιορτής, την 25η Μαρτίου.

Στην αξιοθρήνητη επιστολή τους, οι Τούρκοι κάνουν λόγο, για απαρχή με την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης μιας… σκοτεινής “περιόδου” για τους Οθωμανούς με… 1.750.000 θύματα και άλλους 1,000,000 βίαια μετατοπισμένους απο τις εστίες τους !!!  Σε ένα ρεσιτάλ Τουρκικής υποκρισίας, γίνεται ειδική μνεία  στους 30,000 Οθωμανούς της Πελοπονήσσου, ενώ παράλληλα οι Τούρκοι ξεχνάνε να μας αναφέρουν για τις Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που εξολοθρεύτηκαν μαζικά στην Χίο, Ψαρρά και άλλες περιοχές. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος αποκαλείται Εθνικιστής που στέλνει “επικίνδυνα μηνύματα στον κόσμο“. Παράλληλα οι Τούρκοι καλούν τον Ομπάμα να μην…ξαναπαραστεί σε εκδηλώσεις που συμβολίζουν μια “από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στον κόσμο“!!!

Το κατάπτυστο γράμμα μπορείτε να το βρείτε εδώ

Σε όλα αυτά, το επίσημο Ελληνικό κράτος για μια ακόμα φορά λάμπει δια της κραυγαλέας απουσίας του, ενώ ως συνήθως, να βγάλει τα κάστανα έξω απο την φωτιά θα κληθούν οι Ελληνικοί Ομογενειακοί Οργανισμοί.

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις στο εξωτερικό για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
  2. Γραμματειακές πηγές για την ζωή της Ολυμπιάδoς από την έναρξη της εκστρατείας του Μ. Αλεξάνδρου εως τον θάνατο της
  3. Ερώτηση από το Θ.Καράογλου για την εκδίωξη της Χαράς Νικολοπούλου από τον Έβρο
  4. Αφόρητες οι πιέσεις από ΗΠΑ και Παμμακεδονική στον Γκρούεφσκι για τον Βάσκο
  5. Γράμμα στον Ομπάμα από τον Κώστα Γκαλιμάνη
Comments