«Πολυχώρος Χαρά Νικοπούλου» στο Δέρειο από το Πατριωτικό Μέτωπο

Νοικιάστηκε η εγκατάσταση και τώρα διαμορφώνεται ο χώρος

Στόχος η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Ελλήνων πατριωτών, από όποιον ιδεολογικοπολιτικό ή θρησκευτικό χώρο και αν προέρχονται.

Τηρώντας με συνέπεια την δέσμευσή του για τη δημιουργία «Πολυχώρου Πολιτισμού» στο Μέγα Δέρειο της Θράκης, το Πατριωτικό Μέτωπο με αντιπροσωπεία στελεχών του, ολοκλήρωσε την φάση της ενοικίασης του χώρου στο πομακοχώρι του Έβρου και προγραμμάτισε για τις επόμενες ημέρες την διαμόρφωσή του.

Το πολιτιστικό αυτό κέντρο του Μεγάλου Δερείου, βρίσκεται στην Αλεβίτικη γειτονιά του χωριού και με απόφαση των φίλων και στελεχών του ΠΑΜ, ονομάσθηκε προς τιμήν των αγώνων της δασκάλας Χαράς, «Πολυχώρος Πολιτισμού, Χαρά Νικοπούλου».

Να σημειωθεί πως αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, φιλοξενήθηκε από τους μουσουλμάνους συμπατριώτες μας του Μεγάλου Δερείου, μέσα σε ένα κλίμα αδελφοσύνης και αλληλεγγύης, ενώ δεν έλειψαν οι καλές κουβέντες, οι διαπιστώσεις για την εγκατάλειψη ολάκερης της Θράκης μας από το αθηνοκεντρικό κράτος, τα αλληλοκεράσματα και οι ευχές για ένα καλύτερο αύριο, με έναν ελληνικό λαό ενωμένο απέναντι στα κοινά προβλήματα.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα γίνονται στον «Πολυχώρο πολιτισμού», καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, άνθρωποι του πνεύματος, χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα, δωρητές βιβλίων και έργων τέχνης κλπ, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του κέντρου κ. Μιχάλη Γιάντση στο τηλ. 6977287774.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου ο «Πολυχώρος Πολιτισμού Χαρά Νικοπούλου», πολύ σύντομα να γίνει ο χώρος εκείνος που θα βοηθήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ όλων των Ελλήνων πατριωτών, από όποιον ιδεολογικοπολιτικό ή θρησκευτικό χώρο και αν προέρχονται. Και φυσικά να σταθεί εμπόδιο στην ανεξέλεγκτη προπαγάνδα του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, που καταδυναστεύει τους ελληνικούς μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Θράκης. Στόχος να αναπτύσσει παράλληλα την απαραίτητη εκείνη αλληλεγγύη μεταξύ του απλού ελληνικού λαού, μια υποχρέωση που επίμονα αρνείται να υλοποιήσει το κεντρικό διαχειριστικό πολιτικό κατεστημένο της Αθήνας.

Πηγή: Xronos.gr

Related posts:

Comments