Έστησαν σκοπιανή σημαία στον Λευκό Πύργο!

 
Ημερομηνία: 21/07/2010
 
m001f01cns40 Έστησαν σκοπιανή σημαία στον Λευκό Πύργο!

Προπαγάνδα στο διδίκτυο.

Τα ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών προχώρησαν σε διάβημα προς την Google και σήμερα αναμένεται να υπάρξει διορθωτική κίνηση.

Προκλητικοί εμφανίζονται για ακόμη μία φορά οι σκοπιανοί χρήστες του διαδικτύου, που τοποθέτησαν τη σημαία της χώρας τους να κυματίζει δίπλα στον Λευκό Πύργο, στον τρισδιάστατο χάρτη της Google Earth. Μάλιστα, στην επεξήγηση που κρύβεται πίσω από το γραφικό αναγράφεται ότι πρόκειται για τη “σημαία της Μακεδονίας”!

http://www.makthes.gr/news/politics/58437/


Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Πρόεδρος Σκοπιανού κόμματος : “Να αλλάξουμε το όνομα, την σημαία και τον εθνικό ύμνο”!!!
  2. Δεν κυματίζει ελληνική σημαία σε δύο κρατικά κτίρια της Οργάνης
  3. Απαγόρευσαν την ελληνική σημαία σε βραχονησίδα
  4. Προκλήσεων συνέχεια… Σκοπιανοί ανάρτησαν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και στην Άγκυρα
  5. Πως φτιάχτηκε η Τουρκική σημαία
Comments
anthimos says:

egw ena exw na pw ..afou theloun ta skopia na legonte makedonia..e tote..ti xara..kataktisame ta skopia.xaxa…ara mporoume na ta vomvardisoume kiolas xoris na simvenei k tipota..dikia mas xora einai oti theloume thn kanoume…

roni pappas says:

vourtsa pou thes anthime…

Λιλή Δράκου says:

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και την επίσημη δήλωση της Google:

Εκ μέρους της Google αναφορικά με την εμφάνιση της σημαίας των Σκοπίων δίπλα στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα Google Maps, σας ενημερώνουμε ότι οι 3D εικόνες στους χάρτες του Google Earth δημιουργούνται από τους χρήστες και όχι από την Google. Εικόνες που παρέχονται από την κοινότητα και παραβιάζουν το περιεχόμενο της πολιτικής της εταιρείας για το Google 3D Warehouse αφαιρούνται. H Google, ανταποκρινόμενη προχθές σε αναφορές χρηστών για παραβίαση της πολιτικής των 3D εικόνων σε χάρτες του Google Earth, αφαίρεσε ένα μοντέλο που δημιουργήθηκε από χρήστη στο Google Earth.

AΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ&Sigm says:

Βέβηλοι Βαρδαριώτες!
Έρχεται η ώρα σας!