“Μακεδονία” για το Connex-Tv τα Σκόπια!!!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι παρακολούθησαν τον πρόσφατο Αγώνα Μπάσκετ των Σκοπίων μέσω του CONNEX-TV.

Στον Φιλικό αγώνα Σλοβενίας – Π.Γ.Δ. Μ που προσφερόταν από το γνωστό δορυφορικό κανάλι Eurosport 2 και προβλήθηκε ζωντανός, προκάλεσε πολλαπλά…. εγκεφαλικά.

Όποιος πάτησε το κουμπί πληροφοριών του Connex-TV και διάβασε το ελληνικό μενού της υπηρεσίας, θα μάθαινε πως σύμφωνα με το CONNEX-TV έπαιζε η Σλοβενία με Κάποια …Μακεδονία!


Ακόμα πιο εξοργιστικό ήταν το γεγονός πως ακόμα και η κάρτα που κατά διαστήματα έβγαζε το Eurosport, με την οποία πληροφορούσε για το score,  έγραφε: Slovenia – F.Y.R. of Macedonia !

Αντίθετα το CONNEX-TV επέμεινε να χρησιμοποιεί αντί για το FYROM, το… Μακεδονία!!!! Ο ‘Ελληνας εκφωνητής πάντως (του συνδρομητικού καναλιού Eurosport 2), σύμφωνα με όσους παρακολούθησαν το ματς , σε όλη την διάρκεια της μετάδοσής του αναφερόταν –και σωστά- για «ομάδα των Σκοπίων» και για Σκοπιανούς παίκτες».

Για την ιστορία ο αγώνας, που ήταν αμφίρροπος, (λόγω της κακής εμφάνισης της Σλοβενίας που έπαιξε και με πολλές ελλείψεις) έληξε 70 – 69 υπερ της F.Y.R.Ο.M.


Την είδηση την διαβάσαμε στο Blog NeosPalamidis . Και όπως ορθώς αναρωτιέται το φιλικό Ιστολόγιο, “με τους ημεδαπούς φυρόμυαλους τί θα γίνη;”

Related posts:

Comments