Σκοπιανό Εθνικιστικό κόμμα απαιτεί αποζημίωση για τα “90 Χρόνια κατεχόμενης Μακεδονίας”

 

former yugoslav republic of macedonia2 Σκοπιανό Εθνικιστικό κόμμα απαιτεί αποζημίωση για τα 90 Χρόνια κατεχόμενης Μακεδονίας

Το ακούσαμε και αυτό!!! “Περισσότερο από το 90% της Μακεδονικής γης είναι… κατεχόμενο από Μέλη της ΕΕ“, σύμφωνα με τον Σκοπιανό Στράσο Ανγκελόφσκι, ηγέτη της ” Μακεδονικής Πατριωτικής Οργάνωσης της Ριζοσπαστικής Αποκατάστασης του Βαρδάρη, του Αιγαίου, του Πιρίν και των Πρεσπών (TMRO-VEP)”.

Σε δηλώσεις του στην Σκοπιανή Vecer daily, και πέφτοντας σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, ο Ανγκελόφσκι δεν δίστασε να ζητήσει και τα ρέστα από την ΕΕ για την δήθεν κατοχή της Μακεδονίας από Έλληνες και Βούλγαρους.

Μάλιστα η Βλακεία χτύπησε κόκκινο στα Σκόπια και ο ηγέτης του TMRO-VEP προτίθεται να στείλει ένα “μνημόνιο” στην ΕΕ, έτσι ώστε να απαιτήσει και επίσημα από την Ευρωπαική Ένωση, να δοθούν αποζημιώσεις για τα “97 χρόνια χρησιμοποίησης της Μακεδονικής γης, θάλασσας και λοιπώ πόρων”!!!

Φυσικά περιττό είναι να τονίσουμε καμμιά αντίδραση – και πιθανώς ούτε πρόκειται – δεν είχαμε από το ΥΠΕΞ, καθότι  το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, με επικεφαλής τον ΑΝΥΠΕΞ κ. Δρούτσα, είναι απασχολημένο να κρατάει το φανάρι στον Νταβούτογλου στην Ρόδο.

 

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Mε έκδοση σειράς γραμματοσήμων τα ΕΛΤΑ τιμούν τα 2.500 χρόνια της Μάχης του Μαραθώνα
  2. Σέρβια Κοζάνης: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 67 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Σερβίων
  3. Υποδείξεις Ερντογάν για το σκοπιανό!
  4. Quiz για δυνατούς λύτες – Μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ποιό γνωστό “κόμμα” είναι…
  5. ΠΓΔΜ: Πιέσεις από το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα για λύση στο όνομα
Comments
Ελληνικη Λιγκα says:

Που τα βρισκουνε αυτα τα φρουτα??? Ενα καλο τρελοκομειο δεν υπαρχει εκει να τους κλεισουν να ησυχασουμε??