Ο Ντόνσκι και η Απελευθέρωση της “Αιγαιακής Μακεδονίας”

Παράλληλα με τις  αποτυχημένες πνευματικές αναζητήσεις του, ο γνωστός Σκοπιανός  Ερασιτέχνης Ιστορικός, Ουφολόγος, Πνευματιστής, και Ερευνητής Αλεκσάνταρ Ντόνσκι, ασχολείται και με έναν αβάσταχτο καημό του (όπως και εκατομμυρίων άλλων συμπατριωτών του), την απελευθέρωση της λεγόμενης “Μακεδονίας του Αιγαίου”.

 Αν και το Μυθιστόρημα του “ОБЕДИНУВАЊЕТО НА МАКЕДОНИЈА” (σ.σ. κάτι σαν η “Ενοποίηση της Μακεδονίας”), έφαγε.. πόρτα από τα περισσότερα Μedia στην γειτονική χώρα (σ.σ. ακόμα και η βλακεία έχει όρια!!), τελευταία διαφημίζεται έντονα από τους Σκοπιανούς στο Διαδίκτυο.

Το βιβλίο περιγράφει μια υποτιθέμενη πολεμική σύγκρουση στο μέλλον μεταξύ Ελλάδος και της συμμαχίας Σκοπίων – ΗΠΑ (σ.σ. οι ΗΠΑ ενσάρκωναν παλαιότερα ακόμα έναν μεγάλο εχθρό για τους Σκοπιανούς, αλλά λόγω έλλειψης ιδεών στο μυαλό του Ντόνσκι, έγιναν ξαφνικά σύμμαχος τους), όπου οι κακοί και μισητοί Έλληνες κάπου το 2037 μ.Χ. επιτίθονται κατά των Σκοπίων για να φάνε τελικά τα μούτρα τους και να χάσουν και την “Μακεδονία του Αιγαίου.” Ενθουσιώδεις “Μακεδόνες” του Αιγαίου, κρυμμένοι για χρόνια, βγαίνουν στα βουνά ως αντάρτες εναντίον του μισητού Ελληνικού στρατού, και στο τέλος όλοι μαζί οι “Μακεδόνες” πανηγυρίζουν την “απελευθέρωση της Μακεδονίας” από τους ξένους κατακτητές. Η συγκίνηση τους για την επιτυχία τους αυτή δε λέγεται!!

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα του βιβλίου, μεταφρασμένα μέσω Google Translate:

Η Επίγεια επίθεση ξεκίνησε!

5 Σεπτέμβρη 2037.

Απόψε περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, μηχανοκίνητες μονάδες του στρατού των ΗΠΑ με ισχυρή εναέρια υποστήριξη , έχουν διασχίσει τα σύνορα και εισήλθαν στο έδαφος της Ελλάδας, στη Μακεδονία του Αιγαίου[..] Η επιχείρηση ονομάστηκε “Ελευθερία για την Μακεδονία“, η οποία είχε ανακοινωθεί εδω και καιρό, επιτέλους ξεκίνησε[..]

Φλώρινα 20 Σεπτεμβρίου του 2037.

Δεύτερη εβδομάδα άγριας πάλης και αποχώρησης του ελληνικού στρατού, και οι πρώτες μονάδες του Αμερικανικού Στρατού εμφανίστηκαν στη Φλώρινα. Αν και η πλειοψηφία του πληθυσμού εγκατέλειψε την πόλη, λόγω της στρατιωτικής δράσης, στην πλατεία έχουν μαζευτεί  περίπου δύο χιλιάδες Μακεδόνες, οι οποίοι χαιρέτισαν με ενθουσιασμό την απελευθέρωση της πόλης τους.

Η Εκεχειρία Έφτασε – Οι Ελληνικές αρχές έχουν αποσυρθεί από την Μακεδονία του Αιγαίου!

Άγκυρα 18 Νοεμβρίου του 2037.

Ο Πόλεμος τελείωσε! Η Ελλάδα αποσύρεται από το Αιγαιακό τμήμα της Μακεδονίας! Αυτή είναι μια σύντομη περίληψη της συμφωνίας της Άγκυρας επετεύχθη μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών ΗΠΑ και της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” και από την άλλη πλευρά, της Ελλάδος. Σε μια επίσημη δήλωση που αναγνώστηκε μετά τη συνάντηση, τονιστηκε ότι η εκεχειρία θα τεθεί σε ισχύ αμέσως. Εντός δύο εβδομάδων, ο Ελληνικός στρατός, η αστυνομία και η κυβέρνηση, θα πρέπει να αποσυρθούν από όλες τις πόλεις και τα χωριά της Μακεδονίας και παραμείνουν νότια του βουνού Όλυμπος.

 

Τώρα εφόσον αναρωτιέστε εάν o Ντόνσκι πιστεύει όσες αρλούμπες γράφει, διαβάστε τι απαντάει σε σχετική ερώτηση.

Δημοσ. : Πιστεύετε ότι περιγράφεται στο βιβλίο θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί στο μέλλον;

Ντόνσκι: Θα δούμε […]

Comments