Βλάχοφ Μίκοφ: H Eλλάδα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας και πρέπει να τιμωρηθεί για κλοπή Μακεδονικών Εδαφών και Ιστορίας!!!

 

normal News Βλάχοφ Μίκοφ: H Eλλάδα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας και πρέπει να τιμωρηθεί για κλοπή Μακεδονικών Εδαφών και Ιστορίας!!!

Νέο Ανθελληνικό παραλήρημα, αυτήν την φορά από Σκοπιανό καθηγητή που μένει στην Βουλγαρία, ο οποίος  φτάνει σε σημείο να μιλάει απερίφραστα για κλοπή Μακεδονικών Εδαφών και Ιστορίας από την Ελλάδα.

Ο καθηγητής Στέφαν Βλάχοφ Μίκοφ, σε άρθρο του στην Βρέμε, καλεί τους συμπατριώτες του να εμπεδώσουν πως πηγή όλων των δεινών για την χώρα τους είναι η.. Ελλάδα.

Κάθε “Μακεδόνας” πρέπει να αντιληφθεί πως η πηγή του κακού για την χώρα μας είναι η Ελλάδα και πρέπει να τιμωρηθεί για την κλοπή της Μακεδονικής Ιστορίας, Μακεδονικών Εδαφών και την Γενοκτονία εναντίον του “Μακεδονικού” Έθνους“, ανάφερε ο Μίκοφ.

Σύμφωνα με το πρώην μέλος του ΟΜΟ-Ιλιντεν στην Βουλγαρία, “η Ιστορία μας είναι δικαίωμα μας και πρέπει με κάθε τρόπο να υπερασπίστουμε την Ταυτότητα μας” 

  

Want more of this? See these Posts:

  1. Πρώην πρωθυπουργός Σκοπίων: Οι Σκοπιανοί είναι οι μεγαλύτεροι παραχαράκτες της ιστορίας των Βαλκανίων
  2. Αμπντουλακίμ Αντέμι: Οι Αλβανοί στην ΠΓΔΜ πρέπει να είναι μέρος της λύσης στο θέμα της ονομασίας
  3. Αλβανός πρέσβης : ” Η Αλβανία πρέπει να θέσει Βέτο στους Σκοπιανούς”
  4. Σκοπιανός βουλευτής : “H Ελληνική Κοινωνία θα πρέπει να καταστρέψει τους ψεύτικους μύθους που έχει δημιουργήσει !!!”
  5. Σκοπιανοί στο ΒΒC: “H E.E. μας μπλοκάρει και μας εκβιάζει”
Comments
Zanglos says:

Εγώ προτείνω να του απαντήσουμε αντί για το Μολών Λαβέ το νεοελληνικόν "Τσάκα την τσαπού Βλάχοφ"