Απαγόρευσαν στον πατέρα Βλαχάκο να πάει στα Ίμια

 

Δημοσίευση 02/02/2011

imia3 425x286 Απαγόρευσαν στον πατέρα Βλαχάκο να πάει στα Ίμια

Ένα εξευτελιστικό «ΟΧΙ» πήρε από το λιμενικό που περιπολεί στα ‘Ιμια, ο πατέρας του ήρωα χειριστή ελικοπτέρου, Παναγιώτη Βλαχάκου, που έχασε τη ζωή του τη δραματική νύχτα της κρίσης των Ιμίων, όταν θέλησε να ανεβεί στη βραχονησίδα και να αφήσει ένα στεφάνι στη μνήμη του γιου του.

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός συνέβη όταν στην επέτειο των Ιμίων, ο πατέρας Βλαχάκος ξεκίνησε από την Κάλυμνο με καΐκι να πάει στο ερημονήσι και να εναποθέσει ένα λουλούδινο στεφάνι για το γιο του.

Το περιπολικό του λιμενικού που συνεχώς πλέει στην περιοχή για να αποκλείσει κάθε απόπειρα απόβασης Έλληνα επισκέπτη στα ‘Ιμια, έσπευσε αμέσως και διέταξε τον καπετάνιο του σκάφους που μετέφερε τον Βλαχάκο να μην πλησιάσει καν τη βραχονησίδα.

Όταν ο καπετάνιος του σκάφους είπε στο λιμενικό ότι έχει επιβάτη τον πατέρα του Βλαχάκου, η απάντηση ήταν ότι υπάρχει εντολή να μην επιτραπεί σε οποιονδήποτε να ανέβει στα Ίμια.

Ο πατέρας του Βλαχάκου έριξε στεφάνι στη θάλασσα στο σημείο που έπεσε το ελικόπτερο και βρίσκεται ο γιος του και επέστρεψε στην Αθήνα.

http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/apagoreysan-ston-patera-blachako-na-paei-sta-imia

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Ο Γκρούεφσκι πάει να γίνει «μονάρχης»
  2. Απόλυση κορυφαίου δημοσιογράφου στα Σκόπια για…κριτική στον Γκρούεφσκι
  3. Αν είσαι Αγγλος, θες να γονατίσεις από ντροπή μπροστά στα Γλυπτά
  4. Η Μακεδονία πάει… Hollywood!!
  5. Αποκαρδιωτικά Ιστορικά Στοιχεία για τους Διωγμούς εναντίον Εκατοντάδων Χιλιάδων Βουλγάρων στα Σκόπια μετα τον Β’ Παγκόσμιο που όλοι πρέπει να γνωρίζουν
Comments