Το Σκοπιανό Kanal 5 για το Οπτικό Ντοκουμέντο του History-of-Macedonia.com

Με το Οπτικό Ντοκουμέντο των Σκοπιανών Παραβιάσεων της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, ασχολείται το Σκοπιανό Kanal 5. H ανταποκρίτρια του, Σάνα Ρίστοφσκα, σε άρθρο της με τίτλο ” Οι Έλληνες Bloggers επιτίθενται στην πΓΔΜ για τη Χάγη“, σε μιά αδέξια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα προσπαθεί να δημιουργήσει αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των φωτογραφιών.

Δυστυχώς όμως για τους Σκοπιανούς, οι φωτογραφίες προέρχονται από δικές τους πηγές, όπως και άλλωστε και οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά.

Ολόκληρο Το άρθρο του Kanal 5 στα Ελληνικά από το Echedoros-a.gr

Μάρτιος 19. 2011.

«Εν αναμονή της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, στην Ελλάδα, επικρατεί η άποψη ότι η πΓΔΜ είναι αυτή που παραβιάζει την ενδιάμεση συμφωνία.
ΤΟ βέτο του 2008 στο Βουκουρέστι, πολύ λίγο αναφέρεται και γίνεται αναζήτηση στοιχείων για να αποδείξουν την αντίθετη επικρατούσα κατάσταση».

Οι Έλληνες bloggers, αναφέρει η ανταποκρίτρια Σάνα Ρίστοφσκα/ Сања Ристовска, σε μια προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι η πΓΔΜ είναι αυτή που παραβιάζει την ενδιάμεση συμφωνία, παρουσιάζουν εικόνες που όπως διατείνονται, γίνεται σαφές ότι η πΓΔΜ χρησιμοποιεί τα ελληνικά σύμβολα σε αντίθεση με την Συμφωνία του 1995.
Νυν και πρώην αξιωματούχοι των Σκοπίων, παρουσιάζονται να έχουν ως ‘μακεδονική’ σημαία τον ήλιο της Βεργίνας. Ενώ αμφισβητούνται αν είναι πραγματικές ή αποτέλεσμα επεξεργασίας Photoshop.

Όπως, η αμφιλεγόμενη εικόνα του υπουργού Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλόσοσκι, που δημοσιεύθηκε σε παιχνίδι μπάσκετ με τον γιο του που κρατούσε μια παλιά σκοπιανή σημαία (με τον ήλιο της Βεργίνας).

Ο Λιούμπε Μποσκόφσκι (Љубе Бошковски), ο Σλόμπονταν Τσάσουλε (Слободан Чашуле), ο Τρίφουν Κοστόφσκι (Трифун Костовски) και πολλοί άλλοι «μακεδόνες» αξιωματούχοι βρίσκονται στις φωτογραφίες των Ελλήνων Bloggers.


Τίτλος: «Грчки блогери во офанзива против Македонија во пресрет на почетокот на судењето во Хаг»
Δημοσίευση: Канал 5 Телевизија

Related posts:

Comments