Έκοψαν video για τον Έλληνα παππού του Γκρούεφσκι στην Σκοπιανή τηλεόραση

 

 

mnimeio grouiou  Έκοψαν video για τον Έλληνα παππού του Γκρούεφσκι στην Σκοπιανή τηλεόραση

Βίντεο για τον Νικόλαο Γρούϊο, τον Έλληνα παππού του σημερινού σκοπιανού πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι, κόπηκε έπειτα από 2 λεπτά προβολής στην Σκοπιανή τηλεόραση.

Το συμβάν έγινε δύο ημέρες πριν τις εκλογές στα Σκόπια και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την παντελή έλλειψη ελευθερίας της έκφρασης στα  Σκοπιανά ΜΜΕ, όπως άλλωστε είχατε διαπιστώσει και σε πρόσφατο άρθρο μας

Ο Νικόλαος Γρούϊος, παππούς του Νίκολα Γκρούεφσκι, γεννήθηκε στο χωριό Αχλάδα της Φλώρινας και σκοτώθηκε για την Ελλάδα, το 1940 στα βουνά της Αλβανίας, πολεμώντας τους Ιταλούς εισβολείς.

Με το τέλος του εμφυλίου πολέμου, το 1949, η γιαγιά του και ο πατέρας του Νίκολα Γκρούεφσκι βρέθηκαν στο έδαφος της σημερινής ΠΓΔΜ, ακολουθώντας τους κομμουνιστές μετά την ήττα τους. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και στα Σκόπια, η γιαγιά του Ν. Γκρούεφσκι λάμβανε τη σύνταξη του ΟΓΑ από το ελληνικό κράτος, όπως λένε κάτοικοι της Αχλάδας.

Το επίμαχο βίντεο μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FHGQ88kFy1s

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Σκοπιανός “Ακαδημαϊκός” στην τηλεόραση των Σκοπίων : Οι Έλληνες μας έκλεψαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Ακρόπολη κτίστηκε από… Πρωτοσλάβους !!!
  2. Video από την επίσκεψη κατοίκων της ΠΓΔΜ στην Ελλάδα για πιστοποιητικά γέννησης
  3. Σκοπιανός Αρχιτέκτονας καταρρίπτει τον Ψευτο-Μακεδονισμό στην Βουλγαρική τηλεόραση
  4. Παρουσίαση του βιβλίου «Η αλήθεια για τον Μακεδονικό Αγώνα 1904-1908» στην Αθήνα
  5. Έξαλλοι οι Σκοπιανοί με τον Άντιτς του Ολυμπιακού!!
Comments