Η Alpha Bank αναγνωρίζει τα Σκόπια ως.. Μακεδονία!!!

Μπορεί να απαιτούμε από τους ξένους να σέβονται τις διατάξεις του ΟΗΕ αναφορικά με το όνομα των Σκοπίων, αλλά δυστυχώς κάποιοι στην Ελλάδα επιμένουν να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό του χρήματος.

Η Alpha Bank, μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές τράπεζες στην Ελλάδα με 450 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, καθώς και θυγατρικές και υποκαταστήματα στα Βαλκάνια, στην ιστοσελίδα της αναγνωρίζει απερίφραστα τα Σκόπια ως… Μακεδονία!!

Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, η Alpha Bank έχει κιόλας να υπερηφανεύεται ό,τι ήταν από τις πρώτες τράπεζες που δραστηροποιήθηκαν στην… “Μακεδονία”.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της Alpha Bank μέσω της Ιστοσελίδα της, για να ενημερωθούν για τους λόγους που μια Ελληνική τράπεζα αναγνωρίζει τα Σκόπια ως “Μακεδονία” σε παραβίαση των σχετικών διατάξεων του ΟΗΕ, τις προθέσεις τους για την άμεση διόρθωση στις Ιστοσελίδες της Alpha Bank και αν πρόκειται να προβούν σε δημόσια ανακοίνωση για να ζητήσουν Συγνώμη από τους περίπου 2.500.000 Μακεδόνες που διαμένουν στην αληθινή Μακεδονία (η οποία βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα) και η τράπεζα τόσο απλόχερα “χάρισε” το όνομα τους σε κάποιους Σλάβους, βορείως της Μακεδονίας .

UPDATE

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες, η Alpha Bank μπορεί να διέγραψε τις 2 αναφορές για “Macedonia” στην συγκεκριμένη σελίδα, δεν έκανε όμως το ίδιο για δεκάδες παρόμοιες αναφορές, όπως εδώ: http://www.alphabank.com.mk/Default.aspx?tabid=1097&lang=en

και εδώ: http://www.alphabank.com.mk/Default.aspx?lang=en

και σε δεκάδες άλλες αναφορές σε αρχεία pdf. Μπορείτε να δείτε μέσω του google search, πόσες αναφορές σε “”Macedonia” υπάρχουν στην Ιστοσελίδα της Alpha Bank:

http://www.google.ca/#q=site:http://www.alphabank.com.mk+macedonia&hl=en&prmd=ivnsl&ei=ea5bTou8MITc4QS74KCsBQ&start=20&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=e38e133e1426acae&biw=1280&bih=822

 

Related posts:

Comments
elef8eros says:

Τελικά η δημοσίευση στα blog και μερικά αν όχι δεκάδες e-mail (και από εμένα) στην Alpha Bank έκαναν τους υπεύθυνους της τράπεζας να αναθεωρήσουν αυτά που γράφανε περί “Μακεδονίας”. Όπου είχαν την λέξη “Macedonia” το αλλάξαν σε “in the country” !!!

Έτσι μπράβο για να μπαίνει ο καθένας στην θέση του και να μην γράφει ότι να’ναι και ειδικά οι τράπεζες που επιβιώνουν με τα λεφτά μας!!!!! Να μην προσθέσω και ότι μας κλέβουν…

Dimitris D. says:

“Δρ.”, να μας συγχωρείς που σου θίξαμε την τράπεζα. Όμως πάλιωσε πια το παραμυθάκι που για όλα φταίνε αποκλειστικά οι πολιτικοί, δεν νομίζεις; Για να βγουν, κάποιοι τους ψηφίζουν. Και αυτοί όμως που δεν τους ψηφίζουν δεν βλέπω να κουνάνε τον ποπό τους από την πολυθρόνα να βοηθήσουν με ουσιαστικούς τρόπους.

Α, και “Δρ.” έκανα ένα search και έπεσα στα τσιτάτα σχόλια σου “το παιχνίδι χάθηκε. Το όνομα πουλήθηκε.”. Κανένα παιχνίδι δεν χάνεται όταν το παλεύεις. Αν μείνουμε στην καρμιριά και στην γκρίνια τότε έχει χαθεί. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ.
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ …”ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕΛΗ” ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ;;; (http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=12) ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΛΛΑ, ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΤΗΝ ΕΥΠ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !) ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ;;; ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΣΑΝΕ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΣ ΚΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ “ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ”. ΕΤΣΙ;;; ΕΤΣΙ !

Υ.Γ: ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ “ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕΛΟΣ”; ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ …”ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΑ” ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ…

Pantelis Vasdekis says:

Γιατί σας φαίνεται παράξενο; Πως θα θέλατε να ονομαστεί αυτό το κράτος που από τα 1991, θέλει και δικαιούται να έχει μια θεση στον ήλιο; Ποιός και πότε , τέλος πάντω,ν θα γίνει νουνός;
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Η τακτική που ακολουθειται δεν είναι καθόλου έξυπνη αλλά ούτε και συμφέρει στην Ελλάδα του σήμερα.Δε φταίνε ούτε οι τράπεζες ούτε κάποιος άλλος. Η ελληνική πολιτική φταίει.
Ευχαριστώ
Δρ. Παντελής βασδέκης
από τα Γρεβενα της Μακεδονίας

oxia says:

ποιοί θά εἶναι εὐαίσθητοι ;
Ὁ Λάτσης καί ὁ Κωστόπουλος ;
Κωστόπουλος δέν λεγόταν ὁ συνεργάτης τοῦ Δρακουμέλ στήν ἀποστασία τοῦ ’65 ;
Σοῦ ἔχει δώσει κανείς ἀπό τούς δῦο ἲσαμε σήμερα δείγματα πατριωτικῆς στάσης ;
ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ … τοὐλάχιστον ΟΣΟΙ μποροῦν, νά πάρουν τά χρήματά τους ἀπό τίς τράπεζές τους …. καί νά τούς κλείσουν ἀπό τήν Β. Ἑλλάδα !

Ευτυχώς η κωλοτράπεζα κλείνει, συγχωνευόμενη με την Eurobank και ελπίζω το νέο σχήμα να είναι πιο ευαίσθητο σε τέτοια θέματα. Θα μου πεις βέβαια ότι είμαι αιθεροβάμων, αλλά θέλω να κρατάω κάποια ψήγματα αισιοδοξίας…