Χαμός μεταξύ των προκλητικών Σκοπιανών και Αστυνομίας στην Λιθουανία

 

skopjan hooligans Χαμός μεταξύ των προκλητικών Σκοπιανών και Αστυνομίας στην Λιθουανία

Οι Λιθουανοί Σεκιουριτάδες του γηπέδου κατάσχεσαν και πανό με τον Ήλιο της Βεργίνας

Προκλητικοί για ακόμα μια φορά οι Σκοπιανοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του αγώνα με την Λιθουανία. Αρκετοί από αυτούς σε κατάσταση μέθης προκαλούσαν συνέχεια προβλήματα και ανάγκασαν για πρώτη φορά στην διοργάνωση τους Σεκιουριτάδες του γηπέδου να παρέμβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σκοπιανοί χειρονομούσαν συνέχεια ενώ προσπάθησαν να ξετυλίξουν ένα τεράστιο πανό με το Ελληνικό σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας και στην… μεριά που καθόντουσαν Λιθουανοί φίλαθλοι.

Φυσικά αυτό μαζί με την αντιαθλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών δεν άρεσε και στον υπεύθυνο της FIBA που βρισκόταν στο γήπεδο, ο οποίος διέταξε να παρέμβει άμεσα η αστυνομία και να γίνει κατάσχεση του πανό.

Οι Σκοπιανοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ορισμένοι άρχισαν ακόμα και να… φτύνουν τους ειδικούς φρουρούς του γηπέδου με συνέπεια η παρέμβαση των τελευταίων να είναι δυναμική.  Σημειώθηκαν μικροεπεισόδια μεταξύ Σεκιουριτάδων, Λιθουανικής αστυνομίας και των προκλητικών Σκοπιανών.

Να σημειωθεί ότι Σκοπιανοί που είχαν ταξιδέψει στην Λιθουανία δημιούργησαν επεισόδια και μέσα στο αεροπλάνο εναντίον Πολωνών φιλάθλων.

Δείτε σχετικό βίντεο στο οποίο οι Σκοπιανοί προσπαθούν οικτρά να παρουσιάσουν τους Λιθουανούς σεκιουριτάδες ως τους… υπαίτιους των επεισοδίων.

httpv://www.youtube.com/watch?v=QBvCPNSdXaQ” />httpv://www.youtube.com/watch?v=QBvCPNSdXaQ” type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″>

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Επεισόδια μεταξύ αλβανόφωνων και σλαβόφωνων στην ΠΓΔΜ
  2. Αποχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος από το Τσάλεντζ Καπ γυναικών, λόγω σκοπιανών προκλήσεων
  3. Δεν έχουν τέλος οι αθλιότητες των σκοπιανών
  4. Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Μουσουλμάνων και Σκοπιανών
  5. Επεισόδια μεταξύ Σλαβομακεδόνων και Αλβανών στα Σκόπια
Comments
YoungMacedonian says:

FYROMIANS have become the joke of Europe!Their youth are pure Neonazis and they prove it with their fascist behaviour all over the world, from Australia to Canada and even in Lithuania!