Θεσσαλονίκη – Τελετή Λήξης 46ων «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ» – Πάρτι στο Λιμάνι

 

dimitria Θεσσαλονίκη   Τελετή Λήξης 46ων «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ»   Πάρτι στο Λιμάνι

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

   ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 46ων «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ» – ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Αύριο, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, πέφτει η αυλαία των 46ων «Δημητρίων», με ένα μουσικό και χορευτικό πάρτι, σε ρυθμούς latin και swing, που θα ξεκινήσει στις 8:30 το βράδυ, στην Αποθήκη 8 του ΟΛΘ (δίπλα στον επιβατικό σταθμό) και θα τελειώσει άγνωστο πότε…

Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δώσουν η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης και η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, εναρμονισμένες με το μουσικό κλίμα της βραδιάς.

Η μουσική σκυτάλη θα περάσει στην Big Band Θεσσαλονίκης, με 5 σαξόφωνα, 4 τρομπέτες, 4 τρομπόνια, πιάνο, μπάσο και ντραμς, υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Ζιακούλη, ο οποίος θα συνοδεύσει τους μουσικούς και στο τραγούδι.

Το χορευτικό σύνολο των  Lindy Hop Greece, θα αναλάβει να συμπαρασύρει τους παρευρισκόμενους και η βραδιά θα συμπληρωθεί από την μουσική που θα παίξουν τέσσερεις νέοι djs της πόλης, της Ελένης Λάππα, του Γιάννη Αβραμίδη, του Βασίλη Μητσιόπουλου και του Στέφανου Μοναστηρίδη.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και θα λειτουργεί μπαρ με προσιτές τιμές.

 

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Λιτόχωρο- Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στην τελετή λήξης του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων- Μήνυμα προς την ΠΓΔΜ να εγκαταλείψει “τα αλυτρωτικά οράματα της
  2. Η θεσσαλονίκη δεν μιλά… Ελληνικά!!
  3. Κατανοούμε την Αθήνα στο Σκοπιανό
  4. Εμπλοκη με Αλβανους στο Σκοπιανο: Όχι στο Northmacedonians!
  5. Πιέζουν οι Αλβανοί της ΠΓΔΜ για λύση στο θέμα της ονομασίας
Comments