Υπερπαραγωγή Με Την Άλωση της Κωνσταντινούπολης βγάζουν στον Κινηματογράφο οι Τούρκοι

 

Fetih1453 Υπερπαραγωγή Με Την Άλωση της Κωνσταντινούπολης  βγάζουν στον Κινηματογράφο οι Τούρκοι

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην τουρκική προσπάθεια απαξίωσης των Βυζαντινών, ο υποτιθέμενος  Κωνσταντίνος ΙΑ’ Παλαιολόγος  (Photo @ twitchfilm.com)

Η Τουρκική προπαγάνδα μέσω οποιασδήποτε μορφής τέχνης συνεχίζει ακάθεκτη. Επική υπερπαραγωγή με την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς αναμένεται προσεχώς να βγάλουν στον κινηματογράφο οι Τούρκοι.

Η υπερπαραγωγή με τίτλο “Fetih 1453″, είναι σκηνοθετημένη από τον παγκοσμίως άγνωστο Τούρκο σκηνοθέτη, Φαρούκ Αξού. Η ταινία που είναι στην Τουρκική γλώσσα, προβάλει με τα μελανότερα χρώματα τους Βυζαντινούς και λοιπούς Χριστιανούς.

Παράλληλα εμφανίζει την πολιορκία της Κωνσταντινούπολης ως αποτέλεσμα εκδίκησης των Οθωμανών για τις προηγούμενες σφαγές μουσουλμανικού άμαχου πληθυσμού, μεταξύ των οποίων και παιδιά, κυρίως από τους Σταυροφόρους.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Φεβρουαρίου 2012 και να παιχτεί ανάμεσα σε άλλες χώρες, και στις Μ. Βρετανία, ΗΠΑ, Γερμανία, Ρωσία, Σκόπια και Γαλλία.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5HoR9_VdAXc” />httpv://www.youtube.com/watch?v=5HoR9_VdAXc” type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″>

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. «Ψάχνονται» οι τούρκοι για θερμό επεισόδιο στη Ρω
  2. Σκοπιανά πολιτικά παιχνίδια στον αγώνα με την Ελλάδα στο ευρωμπάσκετ;
  3. Πολιτικό Κόμμα με σκοπό την Δημιουργία της… “Ενωμένης Μακεδονίας” στον Συνασπισμό του Γκρούεφσκι!!
  4. Έξαλλοι οι Σκοπιανοί με την έκθεση προόδου 2011 για την χώρα τους
  5. “Είμαστε παιδιά του Αλέξανδρου” – Δηλώνουν οι Νοχουρίτες στα σύνορα της Τουρκμενίας με την Περσία
Comments