Αλυτρωτικοί χάρτες της “Μεγάλης Μακεδονίας” τώρα και σε Σκοπιανές εκπομπές

 

irredentismtvsonce Αλυτρωτικοί χάρτες της Μεγάλης Μακεδονίας τώρα και σε Σκοπιανές εκπομπές

Ο Σκοπιανός Αλυτρωτισμός έχει καθιερωθεί ως ένα καθημερινό φαινόμενο με την ανοχή και τη συνενοχή μας. Με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να παραδίδει μαθήματα απάθειας και ηττοπάθειας σε όλες τις προκλητικές ενέργειες των γειτόνων, δεν μας κάνει πλέον καμία εντύπωση να παρατηρούμε φαιδρά φαινόμενα, όπως το παρακάτω.


Σκοπιανός ακαδημαϊκός σε εκπομπή του γνωστού ‘TV Sonce’ με φόντο Σκοπιανό αλυτρωτικό χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας”. Στον εν λόγω χάρτη φυσικά περιλαμβάνονται και εδάφη από την Βόρεια Ελλάδα.

Από τα υπόλοιπα βίντεο είναι πασιφανές ό,τι ο αλυτρωτικός χάρτης ποτέ δεν λείπει από την συγκεκριμένη εκπομπή όπως και ο Ήλιος της Βεργίνας.

Εδώ να μου πείτε πως ακόμα και Σκοπιανός διπλωμάτης που υπηρετεί στον Καναδά δηλώνει δημόσια στο παρακάτω βίντεο ότι ο Ήλιος της Βεργίνας είναι “εθνικοϊστορικό σύμβολο” των Σκοπιανών. Ουδείς στο Υπ.Εξ. δείχνει την παραμικρή μέριμνα, παρόλο που αποτελεί κατάφορη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας


Περιττό να αναφέρουμε τι θα είχε συμβεί σε αντίστοιχη περίπτωση που είχε υποπέσει σε τέτοια ατοπήματα Έλληνας Διπλωμάτης.

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Αλυτρωτικοί χάρτες της Μακεδονίας σε κρασιά στην Μελβούρνη
  2. Βόμβα μεγάλης ισχύος βρέθηκε στην κατοχή Σκοπιανού και Έλληνα
  3. Αποκάλυψη – Το καθεστώς Γκρούεφσκι καταδιώκει ακόμα και τώρα πολίτες με Βουλγαρική Εθνική Συνείδηση!!
  4. Σκόπια – Κατάργηση του απορρήτου σε Ιnternet και Κινητά για να διαφυλαχτεί η “Εθνική Κυριαρχία και Ακεραιότητα” της χώρας
  5. Γαλλίδα Υπουργός Οικονομικών: Έξι τράπεζες από Βρετανία και ΗΠΑ κερδοσκόπησαν σε βάρος της Ελλάδας
Comments