“Βιβλιοθήκη των εθνικών κινημάτων της Ευρώπης” και Προπαγάνδα

Μάθαμε ό,τι στον παρακάτω σύνδεσμο έχει δημιουργηθεί μια ψηφιακή βιβλιοθήκη υποτιθέμενων “εθνικών κινημάτων” της Ευρώπης.

http://diliname.eu/index.php

Ανάμεσα σε άλλα κείμενα, βρήκαμε και αναφορά στην Μακεδονία, όπου κάποιος μπορεί να βρει μερικά από τα γνωστά κείμενα που διακινεί στο διαδίκτυο η Σκοπιανή Προπαγάνδα.

Πχ σχετικά με την Βουλγαρική Επανάσταση του Ίλιντεν :

http://diliname.eu/index.php/macedonia/item/26-circular-by-which-the-ilinden-uprising-was-proclaimed.html

Πίσω από την ψηφιακή βιβλιοθήκη, βρίσκεται το Ίδρυμα CMC, το οποίο φέρεται να χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μάθαμε λοιπόν ό,τι οι γνωστοί καλοθελητές εντός και εκτός συνόρων, οι οποίοι δεν φημίζονται ούτε στο ελάχιστο για την λογική των επιχειρημάτων τους, βγήκαν και  διακηρύττουν πάνω κάτω το εξής.

Εφόσον ιδρύματα σαν το CMC χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, άρα χρηματοδοτούνται και από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. όπως η χώρα μας. Άρα η Ελλάδα αναγνωρίζει έμμεσα τους Σκοπιανούς ως “Μακεδόνες” μέσω του Project της Ψηφιακής Βιβλιοθήκης.

Δυστυχώς ο ισχυρισμός αποδεικνύεται ακόμα μια μεγαλειώδης τρύπα στο νερό, μια και το ομολογούν κι οι ίδιοι στην Ιστοσελίδα τους:

http://diliname.eu/index.php/diliname.html

The project is financed with the support of the European Parliament (EP), who is not responsible for any use made of its content.

Ομολογουμένως όμως, αυτή η τόσο απλοϊκή λογική προκαλεί άπλετο γέλιο.

Σύμφωνα με αυτήν τη απίστευτη λογική, η ΕΕ χρηματοδοτεί προγράμματα εναντίον των μουσουλμάνων (αφού επιδοτούνται χριστιανικές οργανώσεις που δεν αποδέχονται το δόγμα τους), των αμβλώσεων (αφού επιδοτούνται καθολικές οργανώσεις που είναι αντίθετες), κ.ο.κ.

Για να μην αναφέρουμε τα χρήματα της ΕΕ που θεωρητικά πάνε εναντίον των Σκοπιανών, αφού επιδοτούνται οργανώσεις που δεν τους αναγνωρίζουν. Επίσης, αν ακολουθήσουμε το σκεπτικό τους, οι Σκοπιανοί χρηματοδοτούν το ΛΑΟΣ (μέσω φόρων), αλλά και τη Χρυσή Αυγή (αποζημιώνεται ο αρχηγός της για τη θέση του στο Δήμο Αθηναίων).

Τουλάχιστον ας προβάλουν μια φορά και ένα σοβαρό επιχείρημα. Έστω για τα μάτια του κόσμου!!

 

Related posts:

Comments
KE says:

Το πιο σημαντικό είναι πως το Ουράνιο Τόξο που σκίζεται να κάνει μηνύσεις σε όσους το λένε αυτονομιστικό είναι μέλος του CMC που όπως βλέπετε από το παραπάνω:
α) Είναι τίγκα στην αυτονομιστική δράση για τις υπόλοιπες περιοχές της Ευρώπης
β) Τους έχει δώσει για υλικό το χάρτη της Μεγάλης Μακεδονίας (βρήκαν και ομοεθνείς τους σε Χαλκιδική, Γρεβενά, Κοζάνη, Ρουμλούκι, Κατερίνη, Χαλκιδική, Καβάλα και Θάσο…) και για σημαία το αστέρι της Βεργίνας. Εκτός για τα του Ίλιντεν και της ΕΜΕΟ έχουν και το μανιφέστο της ASNOM που μιλάει για επανένωση κλπ.
Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια -- EFA, FUEN και CMC είναι σφηκοφωλιές αυτονομιστών και μειονοτικών εθνικιστών…

Tasos says:

Ti na perimenete apo stokous. Mipos nomizete ehoun kai tin aparaititi eksipnada na katalaboun ti vlakeies lene?