Έπαθλα με τον Ήλιο της Βεργίνας απένειμαν στην εθνική ομάδα Handball τους οι Σκοπιανοί

 

 

epathlo Έπαθλα με τον Ήλιο της Βεργίνας απένειμαν στην εθνική ομάδα Handball τους οι Σκοπιανοί

Με συμμετοχή και της πολιτικής ηγεσίας τους, οι Σκοπιανοί “τίμησαν” την εθνική ομάδα Handball τους  επειδή κατάφερε να τερματίσει μόλις… 5η (!!!)

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, η 5η θέση δεν θεωρείται και ιδιαιτέρως.. τιμητική για μια εθνική ομάδα. Στα Σκόπια όμως αποφάσισαν να  υποδεχτούν τους παίκτες τους με συνοδεία στρατιωτικής ορχήστρας, αρκετά βεγγαλικά και ομιλίες πολιτικών.

Με συμμετοχή χιλιάδων Σκοπιανών οι παίκτες της Σκοπιανής ομάδας Handball πέρασαν θριαμβευτικά κάτω από την “Αψίδα” και τους απονεμήθηκε και βραβείο.

Όπως κάποιος μπορεί να διακρίνει από τις φωτογραφίες, απονεμήθηκε ένα γυάλινο έπαθλο στον πρώτο σκόρερ της Σκοπιανής ομάδας, το οποίο περιέχει έναν μεγάλο Ήλιο της Βεργίνας, κατά παράβαση για μια ακόμα φορά της Ενδιάμεσης Συμφωνίας.

Στην 1η γραμμή διακρίνουμε την λέξη „БЛАГОДАРНИЦА“ (Ευγνωμοσύνη), στην 2η την φράση „од граѓаните на“ (Από τους πολίτες της), στην 3η γραμμή το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο των Σκοπιανών: „Република Македонија“ (“Δημοκρατία της Μακεδονίας“).

Κάτω από τον Ήλιο της Βεργίνας : 4η γραμμή „до“ (στον ;), 5η γραμμή „КИРИЛ ЛАЗАРОВ“ (KIRIL LAZAROV), οι επόμενες γραμμές δεν έχουν ευκρίνεια εκτός της τελευταίας που αναγράφεται η φράση „Скопје 2012“ (Σκόπια 2012 – Skopje 2012).

Την απονομή έκανε μια αθλήτρια, η Ίντιρα Καστράτοβιτς. Προφανώς η αθλήτρια δεν έκανε η ίδια την παραγγελία. Την έκανε η κρατικά επιχορηγούμενη Σκοπιανή ομοσπονδία Handball, η οποία της ανέθεσε να την παραδώσει.

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Σκάνδαλο με την εθνική ομάδα Χάντμπολ των Σκοπίων
  2. Οι Σκοπιανοί της Διασποράς εκδίδουν πιστωτικές κάρτες με τον δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας και τον Μέγα Αλέξανδρο
  3. Προκλήσεων συνέχεια… Σκοπιανοί ανάρτησαν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και στην Άγκυρα
  4. Συνεχίζονται οι προκλήσεις με τον Ήλιο της Βεργίνας από Σκοπιανούς της Αυστραλίας
  5. Καμία αντίδραση για τον πρ. πρόεδρο της Βουλής στην Αυστραλία και τους αλυτρωτικούς χάρτες !!!
Comments
makedonas says:

MACEDONIA IS GREEK, AS THEY LEARN HISTORY