Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την Μακεδονία

 

GREEK MACEDONIA Οι Έλληνες δεν ξεχνούν την Μακεδονία

Ερώτημα της δημοσκόπησης της Alco για το newsbomb.gr καταδεικνύει περίτρανα ότι ο Ελληνικός λαός ακόμη και στην χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του, πάνω από όλα – πάνω και από το αν θα έχει να φάει – βάζει την εθνική του αξιοπρέπεια.

Ακόμα και σήμερα μετά τα όσα έχουν υποστεί από τρόικες, ΔΝΤ και τους εν Ελλάδι εκφραστές τους, σχεδόν 8 στους 10 Έλληνες επιμένουν. Ποτέ των ποτών να μην δεχτούμε τα Σκόπια να πάρουν όνομα που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ή παράγωγο του.

 Κι ας του αναγνωρίσει όλη η υφήλιος. Εμείς να παραμείνουμε σταθεροί στην ιστορική αλήθεια. Μάλιστα το βροντερό όχι, έρχεται από όλες τις πλευρές. Ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ, περισσότεροι από τους μισούς (53%) λένε όχι στην ψευδεπίγραφη ονομασία που διεκδικούν οι Σκοπιανοί για τον εαυτό τους.

Το “όχι” φτάνει το 85% στο ΛΑΟΣ, το 79% στην Ν. Δ. το 75 % στο ΠΑΣΟΚ και το 64% στο ΚΚΕ. Με την σχεδόν ομόφωνη αυτή στάση τους, οι Έλληνες δίνουμε την καλύτερη απάντηση σε εκείνους που ήθελαν να μας πείσουν ότι το θέμα του ονόματος “θα ξεχαστεί”.

Ελεύθερη Ώρα Κυριακής 5-2-2012

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Σκοπιανοί από Γευγελή : ” Oύτε τα Σκυλιά δεν θα μας έτρωγαν αν δεν ήταν οι Έλληνες “
  2. Σκοπιανοί Καταστηματάρχες : “Θα είμασταν στον δρόμο εάν δεν ήταν οι Έλληνες”
  3. Η Ελλάδα δεν βάζει στο τραπέζι με την Τουρκία την ΑΟΖ
  4. Τα Σκόπια δεν θα λάβουν ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ
  5. «Χωρίς την Ελλάδα δεν υπάρχει λύση στο Σκοπιανό»
Comments