Οι Σκοπιανοί απλώνουν την Προπαγάνδα τους στις μεγάλες διεθνείς Βιβλιοθήκες και Ιδρύματα

 

fyrom volumes Οι Σκοπιανοί απλώνουν την Προπαγάνδα τους στις μεγάλες διεθνείς Βιβλιοθήκες και Ιδρύματα

Τους 130 τόμους της ψευτο-Μακεδονικής Λογοτεχνίας, μεταφρασμένους στα αγγλικά, θα διανέμουν σε όλες τις μεγάλες διεθνείς βιβλιοθήκες και σε επιστημονικά ιδρύματα απ’ όλον τον κόσμο οι Σκοπιανοί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η διανομή θα γίνει μέσω των πρεσβειών της ΠΓΔΜ, αλλά οι Σκοπιανοί προσανατολίζονται να στείλουν το υλικό και σε βιβλιοθήκες χωρών όπου τα Σκόπια δεν έχουν πρεσβείες.

Έτσι, σύμφωνα με τον κατάλογο του Σκοπιανού Υπουργείου Πολιτισμού, το υλικό θα σταλεί και σε βιβλιοθήκες στο Περού, Κολομβία, Μεξικό, Κούβα, Βραζιλία, Αργεντινή, Κύπρος (Λευκωσία), το Λίβανο, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, το Πακιστάν, το Μαρόκο, Γκάνα, Κένυα, τη Νότια Αφρική, Τανζανία, τη Ζιμπάμπουε, τη Νιγηρία, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, τη Σρι Λάνκα, Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες.

Την περασμένη εβδομάδα η Εθνική Βιβλιοθήκη των Σκοπίων, ανακοίνωσε ότι η έκδοση των 130 Λογοτεχνικών τόμων θα μεταφραστεί σε έξι ακόμα γλώσσες – γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά, ισπανικά, αραβικά και κινέζικα.

Οι Σκοπιανοί προσανατολίζονται  λόγω του μεγάλου όγκου των τόμων, το έργο να υλοποιηθεί σε φάσεις και όχι αργότερα από το 2015.

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Γέμισαν οι βιβλιοθήκες του Καναδά με Σκοπιανή Προπαγάνδα!!!
  2. Οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται να επεκτείνουν την προπαγάνδα τους και στην Wikipedia
  3. Στήνουν “μειονότητα” και στις Σέρρες οι φιλοσκοπιανοί
  4. Έξαλλοι οι Σκοπιανοί με την έκθεση προόδου 2011 για την χώρα τους
  5. Ντοκουμέντα – Πως η προπαγάνδα των Σκοπιανών παραποιεί την Αλήθεια
Comments