Νέα γκάφα ολκής για το Σκοπιανό ΜΙΝΑ – Ανακοίνωσε εκπρόσωπο της Σουηδίας στην Eurovision 20 ημέρες πριν οι Σουηδοί… αποφασίσουν!!!

Άφθονο γέλιο προκάλεσε αυτές τις ημέρες η νέα γκάφα του Σκοπιανού “ειδησεογραφικού” πρακτορείου MINA. Οι Σκοπιανοί συντάκτες του ΜΙΝΑ που ειδικεύονται στις παραποιημένες δηλώσεις Ελλήνων Διπλωματών Ξεναγών και προπάντων στις γκάφες  , δημοσίευσαν πριν λίγες ημέρες – όπως μας ενημέρωσε Ελληνο-Σουηδός φίλος τους blog –  άρθρο (http://macedoniaonline.eu/content/view/20367/45/) για σκοπιανό μουσικό γκρουπ που θα εκπροσωπούσε φέτος την Σουηδία στην Eurovision.

Σύμφωνα με τον Σκοπιανό αρθρογράφο, το Σουηδο-Σκοπιανό γκρουπ “Andra Generationnen”, έγραψε ένα τραγούδι με τον τίτλο “Μακεδονία” και συν τις άλλοις θα είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Σουηδίας στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, πάντα σύμφωνα με το ΜΙΝΑ.

Η είδηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Σουηδούς που γέλασαν με την ψυχή τους. Και αυτό γιατί η Σουηδία θα εκλέξει τον φετινό εκπρόσωπο της, στις…  10 Μαρτίου, παρά την βιασύνη των Σκοπιανών να εκλέξουν οι ίδιοι τον… εκπρόσωπο της Σουηδίας 20 ημέρες πιο πριν και ειδικά με γκρουπ που δεν βλέπουμε να συμπεριλαμβάνεται καν στις λίστες.

 

Related posts:

Comments