Προκλητική συμπεριφορά Σκοπιανών εναντίον φιλάθλων του ΠΑΟΚ

 

opadoi+PAOK+sto+Londino+4 Προκλητική συμπεριφορά Σκοπιανών εναντίον φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Με την φωτιά παίζουν οι Σκοπιανοί…

Προκλητική συμπεριφορά των τελωνειακών αρχών των Σκοπίων απέναντι στους εκδρομείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν από την Ιταλία όπου παρακολούθησαν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας με την Ουντινέζε, καταγγέλει με ερώτηση του στην Βουλή ο Κώστας Κιλτίδης.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι επιβαίνοντες σε ένα εκδρομικό λεωφορείο δέχθηκαν ύβρεις και προπηλακισμούς με σημείο αναφοράς  τα περί μακεδονικής ταυτότητας, συμπεριφορά που ανάγκασε τους Έλληνες εκδρομείς να ζητήσουν την βοήθεια του Γενικού Προξένου μας στην γειτονική χώρα.

Ο κ. Κιλτίδης απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα ζητά να ληφθούν μέτρα για την αποστροπή παρόμοιων καταστάσεων, που μπορούν να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα γεγονότα. “Δεν μπορούν αναίτια να θίγουν το φιλότιμο και την συνείδηση των συμπολιτών μας”, επισημαίνει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ. Άδικο έχει;

Γλαυξ από Αδέσμευτο Τύπο

Από το olapaok.gr

Ο βουλευτής, Κιλκίς του ΛΑΟΣ, Κώστας Κιλτίδης, μίλησε στον “Sport 103 fm” για την επερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή με αφορμή την προκλητική συμπεριφορά που αντιμετώπισαν από τις τελωνειακές αρχές των Σκοπίων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γυρνώντας από το Ούντινε.

Μεταξύ άλλων είπε:

“Το έκανα γιατί έφτασαν πολλές καταγγελίες. Μάλιστα βρέθηκα και με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην πλατεία Επταλόφου όπου είδαμε το ΠΑΟΚ-Αρης και εκεί μου εξέφρασαν τα παραπονά τους. Και μιλάμε για οπαδούς οικογενειάρχες, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν. Η συμπεριφορά τους ήταν προκλητική, ακούστηκε να λένε εδώ είναι Μακεδονία, αν δεν σας αρέσει να πάτε από την Βουλγαρία.

Βέβαια, όταν κάποιος επικοινώνησε με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στα Σκόπια, και υπήρξε παρέμβαση, από εκείνη την ώρα άλλαξαν στάση. Εγώ έκανα επερώτηση και έχω την πληροφόρηση ότι θα σταλεί από το προξενείο ένα έγγραφο.

Αυτή η εξέλιξη θα είναι σημαντική, γιατί τέτοια έγγραφα κοινοποιούνται σε όλες τις χώρες και θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στο μέλλον. Καλό είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επόμενη εκδρομή να ενημερώσει τα προξενεία ότι θα εκδράμουν οπαδοί της ομάδας και να λειτουργήσει προληπτικά. Θεωρώ ότι έτσι προασπίζουμε τα συμφέροντα της χώρας”.

 

 

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Σκοπιανοί ανάρτησαν Υβριστικά πανό εναντίον της Ελλάδας μπροστά στα μάτια του Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν
  2. Αποχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος από το Τσάλεντζ Καπ γυναικών, λόγω σκοπιανών προκλήσεων
  3. Απέσυρε τις καταγγελίες εναντίον του ΑΠΟΕΛ η UEFA
  4. ΠΓΔΜ: Διαμαρτυρία διπλωματών της ΕΕ,στην κυβέρνηση, για προσβλητικό άρθρο εναντίον τους, από βουλευτή του VMRO-DPMNE
  5. Σκοπιανο-Ισλανδική ρήξη; προκαλούν τα Σκόπια με αφορμή την προκλητική και προσβλητική ταινία A Name is a Name!!
Comments
Alex says:

Κακός, έπρεπε να κατέβουν οι ΠΑΟΚτσήδες για να δείξουν ποιοι είναι οι πραγματικοί Μακεδόνες.