Προκλήσεων συνέχεια… Σκοπιανοί ανάρτησαν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και στην Άγκυρα

 

skopianoi agkyra Προκλήσεων συνέχεια... Σκοπιανοί ανάρτησαν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και στην Άγκυρα

Προκλήσεων συνέχεια από τους Σκοπιανούς, οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία σε επίσημη τελετή που έλαβε μέρος στην Τουρκία να προωθήσουν την ανιστόρητη προπαγάνδα τους.

Συγκεκριμένα στην Άγκυρα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με συμμετοχή κυρίως Σκοπιανών και Τούρκων αξιωματικών που φοιτούν σε ακαδημίες της Τουρκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρευρισκόμενοι ήταν πάνω από 1,000 άτομα και είχε διοργανωθεί με την βοήθεια της Σκοπιανής  Πρεσβείας στην Άγκυρα.

Παρόντες ήταν επίσης ανώτερα στελέχη του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών. Οι Σκοπιανοί εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και φρόντισαν να “ενημερώσουν” τους Τούρκους αξιωματούχους για την “αληθινή” ιστορία της Μακεδονίας.

Σε μια σύντομη ομιλία που θα προκαλούσε το γέλιο σε όποιον γνωρίζει ιστορία, οι Σκοπιανοί έκαναν λόγο για τον ένδοξο “πρόγονο” τους, τον Μακεδόνα Μ. Αλέξανδρο. Επίσης τόνισαν ότι η χώρα τους προωθεί από την… αρχαιότητα την ιδέα της ένωσης των εθνών και φυλών!!!

Έγινε αναφορά επίσης στην Μακεδονία ως βιβλική γη, ενώ έμφαση έδωσαν στο γεγονός ό,τι το Κυριλλικό αλφάβητο προέρχεται από τους Μακεδόνες Κύριλλο και Μεθόδιο.

Στην επίσημη τελετή φρόντισαν κιόλας να υπάρχει αναρτημένη και σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, η οποία τελευταία δεν λείπει από σχεδόν καμία Σκοπιανή εκδήλωση. Άλλωστε οι Σκοπιανοί γνωρίζουν καλά ό,τι  ως συνήθως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αντίδραση από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Οι Σκοπιανοί της Διασποράς εκδίδουν πιστωτικές κάρτες με τον δεκαεξάκτινο ήλιο της Βεργίνας και τον Μέγα Αλέξανδρο
  2. Μέχρι και φωτογραφία με την Ελληνική σημαία ανάποδα είχε η Σκοπιανή εφημερίδα στην συνέντευξη της Γαϊτάνη
  3. Πρόκληση από γνωστή τραγουδίστρια της Σερβίας – Ανέμιζε σε συναυλία της σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας
  4. Σκοπιανοί : H “γλώσσα” μας συνέχεια της Ομηρικής
  5. ΥΠΕΞ : Απάντηση σχετικά με τη νέα φωτογράφηση Μιλόσοσκι με σημαία που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας
Comments