Συνεχίζονται οι προκλήσεις από το Γεν. Προξενείο της πΓΔΜ στο Τορόντο

 

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από το Γεν. Προξενείο της πΓΔΜ στο Τορόντο. Ο προκλητικός πρόξενος αυτήν την φορά ανάρτησε δημόσια στο προσωπικό του profile στο Facebook ένα διαφημιστικό flyer για προσεχή εκδήλωση των Σκοπιανών στον Καναδά.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Γενικό Προξενείο της πΓΔΜ στο Τορόντο και για μια ακόμα φορά χρησιμοποιείται προκλητικά το Ελληνικό σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας από επίσημους φορείς της Σκοπιανής κυβέρνησης, το οποίο φυσικά αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995.

Πριν λίγους μήνες  είχαμε διαβάσει  δηλώσεις από υφυπουργό Εξωτερικών για “προκλήσεις από το Γεν. προξενείο της πΓΔΜ στο Τορόντο”. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από το Ελληνικό Υπ. Εξωτερικών και ποιές θα είναι αυτές.

Υπενθυμίζουμε μόλις πριν μερικούς μήνες ο συγκεκριμένος πρόξενος, παρότι κρατικός λειτουργός, διακήρρυσε προκλητικά σε ομιλία του ό,τι ο Ήλιος της Βεργίνας αποτελεί εθνικοϊστορικό” />εθνικοϊστορικό” type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″> σύμβολο των Σκοπίων, μοίραζε στο προξενείο αναμνηστικά με τον 16άκτινο Ήλιο της Βεργίνας και αναρτούσε στο profile του στο Facebook, μια υποτιθέμενη ακτινογραφία του θώρακα του, με αλυτρωτικό χάρτη «Μεγάλης Μακεδονίας» στη θέση της καρδιάς του.

dr flyer 22 april Συνεχίζονται οι προκλήσεις από το Γεν. Προξενείο της πΓΔΜ στο Τορόντο

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Συνεχίζονται οι προκλήσεις με τον Ήλιο της Βεργίνας από Σκοπιανούς της Αυστραλίας
  2. Γιατί συνεχίζονται οι αλβανικές προκλήσεις;
  3. Συνεχίζονται οι προκλήσεις από αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους
  4. Συνεχίζονται οι προκλήσεις από τους Σκοπιανούς με τα αγάλματα στα Σκόπια
  5. Σκοπιανές προκλήσεις εξω από το Ελληνικό Γραφείο Συνδέσμου στα Σκόπια
Comments