Στις 9 Μαϊου πιθανότατα αποφυλακίζεται ο Μάκης Ψωμιάδης

 

psomiadis1 Στις 9 Μαϊου πιθανότατα αποφυλακίζεται ο Μάκης Ψωμιάδης

Η πιθανότητα αποφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη ήρθε χτες στην επικαιρότητα καθως πλησιάζει η συμπλήρωση των 6 μηνών κράτησης του στα Σκόπια και στις 9 Μαϊου παρέρχεται το εξάμηνο.

Η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια έχει “κολλήσει” και ενόψει εκλογών πολύ δύσκολο φαίνεται να ανοίξει ο φάκελος.

Οι προθεσμίες για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στενεύουν και βρίσκεται πολύ κοντά στην αποφυλάκιση, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 9 Μαϊου, καθώς η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια έχει κολλήσει!

Από την σύνταξη κατηγορητηρίου έχουν περάσει δέκα μήνες, αλλά ελάχιστα είναι τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Από τους 83 κατηγορούμενους μόνο οι 15 έχουν απολογηθεί στον ανακριτή και οι υπόλοιποι 68 δεν έχουν καν κληθεί ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες.

Τέλος να σημειώσουμε ότι εφόσον περάσει το εξάμηνο κράτησης του Μάκη Ψωμιάδη στα Σκόπια χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έκδοσης του στην Ελλάδα και αν δεν αποφασιστεί η παράταση της προφυλάκισης , τότε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα θα μείνει ελεύθερος.

Πηγή: Καθημερινός Τύπος Καβάλας

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Ο Νίκολα Ποπόφσκι πιθανότατα νέος ΥΠ.ΕΞ των Σκοπίων
  2. Σοκ στα Σκόπια – Κατά $9,550,000 πιθανότατα μειώνεται η Αμερικανική βοήθεια
  3. Τα Σκόπια ανάμεσα στις πρώτες χώρες διακίνησης γυναικών και παιδιών που έχουν πέσει θύματα εμπορίου λευκής σαρκός με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του State Department
  4. Δεκάδες αρχαιολογικά ευρήματα στις ανασκαφές στις Αιγές
  5. Στο γιο του Μ. Αλεξάνδρου ανήκει πιθανότατα το στεφάνι της Βεργίνας
Comments