Ποιόν διόρισε ο Γκρούεφσκι “Επίτιμο Πρόξενο” των Σκοπίων;

Ποιός διορίστηκε από την Σκοπιανή κυβέρνηση “επίτιμος πρόξενος” των Σκοπίων στην… Αριζόνα των ΗΠΑ;

Mα φυσικά ο γνωστός μας Τζέϊσον Μίκο!!  Για τον… “διορισμό”, διαβάσαμε εδώ. Ο Μίκο ασχολείται με δημόσιες σχέσεις, lobbying, ενώ είναι και αρθρογράφος/υπερασπιστής του Γκρούεφσκι σε γνωστή Σκοπιανή φιλοκυβερνητική εφημερίδα. 

Τα τελευταία χρόνια είχε μεγάλη συμμετοχή στην προσπάθεια διεθνοποίησης της σκοπιανής προπαγάνδας και είναι περισσότερο γνωστός ως ο πρωτεργάτης στην δημιουργία του Σκοπιανού προπαγανδιστικού film με τίτλο, “‘A name is a name“.  

Το film είχε δημοσιοποιηθεί την ίδια περίοδο με μια άλλη Σκοπιανή προπαγανδιστική ταινία. Το εμετικό ρατσιστικό film “Nick Stoyan” για το οποίο είχαμε αποκαλύψει ποιοί κρύβονται από πίσω εδώ.

 Aν αναρωτιέστε ακόμα γιατί ο Μίκο επιδεικνύει τόσο… πάθος για την υπεράσπιση των Σκοπιανών να σας θυμίσουμε ορισμένα έγγραφα που είχαμε βρει στο Foreign Agents Registration Act (FARA) του Αμερικανικού Department of Justice και τα οποία κατατοπίζουν απόλυτα για το τι ακριβώς συμβαίνει..

Διαβάστε προσεκτικά τι αναφέρονται σε επίσημα έγγραφα για την σχέση… στοργής  Γκρούεφσκι – Μίκο σε παλαιότερο άρθρο μας εδώ.

Related posts:

Comments