Ολλανδός Ευρωβουλευτής αποκαλεί την Ελλάδα “Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία”

Δηλώσεις του Ολλανδού Ευρωβουλευτή Johannes Van Baalen προβάλουν εκτενώς σήμερα τα Σκοπιανά ΜΜΕ.

Με την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Σικάγο προ των πυλών και τους Σκοπιανούς για μιά ακόμα φορά να μένουν εξευτελισμένοι και ταπεινωμένοι εκτός ΝΑΤΟ, οι Σλάβοι των Σκοπίων έχουν επιδωθεί ειδικά τις τελευταίες ημέρες σε μια ανελέητη καμπάνια ανθελληνισμού.

Τα Σκοπιανά ΜΜΕ αναζητούν απεγνωσμένα οποιαδήποτε είδηση, η οποία θα μπορούσε να “μειώσει” την Ελλάδα.

Έτσι καθημερινά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των γειτόνων παρελαύνει οποιοσδήποτε αρκεί να έχει δηλώσει κάτι αρνητικό για την χώρα μας.

Σήμερα ήταν η σειρά κάποιου Ολλανδού ευρωβουλευτή των Φιλελευθέρων, ονόματι  Johannes Van Baalen, ο οποίος κατά την διάρκεια συνάντησης του με τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ Ποπόσκι, σύμφωνα με Σκοπιανά Ειδησεογραφικά πρακτορεία φέρεται να δήλωσε, “Αν τα Σκόπια είναι πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία, τότε και η Ελλάδα είναι πρώην Οθωμανική Δημοκρατία”.

Οι Φιλελεύθεροι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – όπως άλλωστε και οι Σκοπιανοί – φημίζονται για τις “φιλικές” διαθέσεις που δείχνουν πάντα απέναντι στην Ελλάδα, οπότε παρόμοιες δηλώσεις δεν θα πρέπει να μας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση.

Παρόλαυτα εκείνο που καίει πραγματικά τους Σλάβους γείτονες μας είναι η επόμενη μέρα μετά την προσεχή Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Όταν δηλαδή λόγω αποκλειστικά των δικών τους απερίσκεπτων ενεργειών και αλυτρωτικών αξιώσεων θα έχουν μείνει έξω από την ΒορειοΑτλαντική Συμμαχία για μιά ακόμα φορά.

Related posts:

Comments