Πρόεδρος Σκοπιανής Διασποράς : Δεν υπάρχει Ελληνικό Έθνος!!!

 

petrov greek ethnos Πρόεδρος Σκοπιανής Διασποράς : Δεν υπάρχει Ελληνικό Έθνος!!!


Σε νέο παραλήρημα εναντίον της Ελλάδας έπεσε ο γνωστός Τοντόρ Πετρόφ μετά και την νέα σφαλιάρα που εισέπραξε η FYROM από το ΝΑΤΟ.

Ο πρόεδρος της Σκοπιανής Ομογενειακής Οργάνωσης WMD φαίνεται δεν μπόρεσε να αντέξει και τον νέο εξευτελισμό της χώρας του. Ανάρτησε δημόσια στο Facebook profile του ένα υβριστικό κείμενο με απειλές εναντίον της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Ανάμεσα σε άλλα ισχυρίστηκε ό,τι δεν υπάρχει… Ελληνικό Έθνος, ενώ η “ψεύτικη Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμός πλησιάζουν στο… τέλος τους”!!

Ο Πετρόφ για τον οποίο είχαμε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες ό,τι ο ίδιος βρισκόταν πίσω  από το εμετικό ρατσιστικό φιλμ με τον ” Nick Stoyan“, θεωρείται από τους πιο ακραίους Σκοπιανούς εθνικιστές και θιασώτες της αδιέξοδης πολιτικής του Γκρούεφσκι.

Η μετάφραση των δηλώσεων που παραθέτουμε προέρχεται από το google translate και ενδέχεται να μην είναι απόλυτα ακριβής.

H Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, η Ελλάδα είναι Μακεδονική! Εάν η Αθήνα δεν αναγνωρίζει την Μακεδονία , η Ελλάδα δεν θα μείνει ολόκληρη! Aν για την Ελλάδα οι Μακεδόνες είναι Σλάβοι, τότε οι Σλάβοι στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μαύροι κάτω στην Αθήνα! Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι Μακεδόνες και η Μακεδονία, είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο Έλληνες! Να είσαι Έλληνας δεν σημαίνει εθνικότητα, αλλά να είσαι Χριστιανός! Ο ψεύτικος Ελληνικός πολιτισμός και ιστορία, όπως και ο Ευρωκεντρισμός πλησιάζει στο τέλος του! Ο κόσμος δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο! Αμήν!

 

 

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. «Χωρίς την Ελλάδα δεν υπάρχει λύση στο Σκοπιανό»
  2. Βουλή: Η ένδειξη «μακεδονικός οίνος» δεν είναι αποδεκτός εάν το προϊόν δεν είναι ελληνικό
  3. Σκοπιανός πρ. ΥΠΕΞ : Eίμαστε ένα μικρό Σλαβικό έθνος που δεν σχετίζεται με τον Μέγα Αλέξανδρο
  4. Σκόπια : Η κυβέρνηση δεν σχολιάζει το περιεχόμενο της τελευταίας πρότασης του Μάθιου Νίμιτς και εκτιμά ότι δεν υπάρχει λόγος για δημόσια διαβούλευση επί της πρότασης
  5. Γαλλικό Περιοδικό Le Point: Σκόπια, μια χώρα που δεν υπάρχει
Comments
Antonis says:

παλιοτομαρα, απογονοι των Κομμιτατζηδων της Οχρανα