ΥΠΕΘΑ : Ψάχνουν τον “αρουραίο” υποκλοπής και παραποίησης εγγράφου

 

Μια πολύ περίεργη υπόθεση που αφορά στην υποκλοπή εγγράφου το οποίο εν συνεχεία παραποιήθηκε και ανέβηκε σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο εξετάζουν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το έγγραφο αφορούσε σε ενδεχόμενη επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ. Μιχάλη Κωσταράκου στα Σκόπια και είχε σφραγίδες που ανέγραφαν τόσο στην ελληνική και όσο και στην Αγγλική γλώσσα την φράση “αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ”.

ypetha gate ΥΠΕΘΑ : Ψάχνουν τον αρουραίο υποκλοπής και παραποίησης εγγράφου

Photo @ ekeo.gr

Το συγκεκριμένο έγγραφο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, αφού προηγουμένως όμως τεχνηέντως είχαν αφαιρεθεί οι συγκεκριμένες σφραγίδες, με αποτέλεσμα αντί για ΠΓΔΜ να εμφανίζεται η λέξη “Μακεδονία” με απώτερο στόχο να δημιουργηθεί η εντύπωση πώς το ΥΠΕΘΑ αναγνωρίζει, τα Σκόπια με το “Συνταγματικό τους όνομα”.

Τώρα το ΓΕΕΘΑ αναζητεί τον “αρουραίπου όχι μόνο έχει ευθύνη για τη διαρροή, αλλά έκλεψε και το πρωτότυπο έγγραφο, αφήνοντας στην θέση του δύο φωτοτυπημένα αντίγραφα…

Πηγή “Πρώτο Θέμα”

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. O Άκρατος Ανθελληνισμός στα Σκόπια δεν έχει όρια – Μέχρι και τον τον Bernal, συγγραφέα του “Black Athena” είχαν κεντρικό καλεσμένο σε “Συμπόσιο”
  2. E-ntopios : Nέο Ιστολόγιο για την Ιστορία, τον Πολιτισμό και την Παράδοση των Μακεδόνων
  3. Προκλήσεων συνέχεια… Σκοπιανοί ανάρτησαν σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας και στην Άγκυρα
  4. Επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων προς τον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου
  5. Αφόρητες οι πιέσεις από ΗΠΑ και Παμμακεδονική στον Γκρούεφσκι για τον Βάσκο
Comments