Σκοπιανή Ιστοριογραφία – Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

 

oloiiiii 300x173 Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν!

Μια συλλογή απο άρθρα/δηλώσεις Σκοπιανών ΨευτοΙστορικών, ορισμένοι από τους οποίους έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο παραλογισμού που υποστηρίζουν ακόμα ό,τι στην Γένεση φυσικά πήραν μέρος Μακεδονοειδή.  Φυσικά εννοείται ο Αδάμ ήταν και αυτός… Μακεντόνσκι!! (άσχετα που δεν το ήξερε!) . 

Κατά την άποψη ορισμένων Σκοπιανών ψευτοιστορικών τα ένδοξα… παιδιά του ΜΑ (δηλαδή τα Μακεδονοειδή),  ως αγαπημένη ράτσα του Θεού έχουν αναλάβει εργολαβικά να γίνουν… word-bearers to give the light to the world!!!

Η Γένεση σύμφωνα με τους Σκοπιανούς δεν ήταν δυνατόν να μην οφείλεται στους ίδιους.

 macedonoidsindex Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

 To ημερολόγιο των Μάγια φέρει ομοιότητες με το ημερολόγιο των Αρχαίων Μακεδονοειδών, άρα παίζει και αυτοί να ήταν πρωτο-Μακεδονοειδή.

macedonoids2 Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Τα Μακεδονοειδή ή αλλιώς τα παιδιά του Μα, όπως οι Μάρκος, Λουκάς, Φίλιππος, Μαρία Μαγδαληνή, ήταν αυτοί που πραγματικά διέδωσαν το ευαγγέλιο σε όλον τον κόσμο.


macedonoids3 Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Ούτε και η Βασίλισσα του Σαββά -το τοπ γκομενάκι της εποχής – γλύτωσε απο τα Μακεδονοειδή. Την πρόδωσε το όνομα της!!! Ας πρόσεχε!

greek language stolen Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

O Tashko Belchev είναι γνωστός – εκτός από τις χορευτικές του φιγούρες – και για την θεωρία του ό,τι η Ελληνική γλώσσα είναι κλεμμένη από την…  Μακεδονική

paeologist Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Άλλοι Σκοπιανοί “επιστήμονες” θεωρούν τις θεωρίες του γελοίες. Καθότι ως γνωστόν η αρχ. Μακεδονική είναι η κοιτίδα όλων των γλωσσών και τα Μακεδονοειδή αποτελούν το.. Matrix για το τελικό αποτέλεσμα που θα επηρεάσει όλα τα Ευρωπαϊκά έθνη!!!

myth2 Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Άλλο εκλεκτό μέλος του club, ο Ποπόφσκι, εκφράζει την πεποίθηση του ό,τι ο πρώτος άνθρωπος άνηκε σίγουρα  στα Μακεδονοειδή.

myth12 Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Άλλωστε οι χαώδεις διαφορές ανάμεσα στα πανέμορφα κατάξανθα Μακεδονοειδή και σε όλους τους υπόλοιπους είναι παραπάνω από εμφανείς.

iliov 77000 Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Ο Σκοπιανός κορυφαίος Ιστορικός Βασίλ Ιλιοφ παραδέχτηκε επιτέλους πως η θεωρία του για τα 77,000 χρόνια Μακεδονικής ύπαρξης είναι τελικά λανθασμένη!!!

ilion Σκοπιανή Ιστοριογραφία  Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Λένε ό,τι ανακαλύφτηκε σε ένα τοίχο σπηλαίου κάτι που έμοιαζε με το γράμμα Μ, άρα μιλάμε με ασφαλή στοιχεία για 102,010 χρόνια ύπαρξης των Μακεδονοειδών.

ΥΓ. όπου να’ ναι τελειώνει και το πόρισμα Σκοπιανών επιστημόνων για την all-time ερώτηση. “Είναι ο Ήλιος παλαιότερος από τα Μακεδονοειδή ή το αντίθετο;;;;;

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

 1. Ολοκληρώθηκε τα χαράματα η αποστολή στα Σκόπια
 2. Mε έκδοση σειράς γραμματοσήμων τα ΕΛΤΑ τιμούν τα 2.500 χρόνια της Μάχης του Μαραθώνα
 3. Έστησαν σκοπιανή σημαία στον Λευκό Πύργο!
 4. Η Χάγη, τα Σκόπια και τα Λάθη μας
 5. Απέρριψε το Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τις αγωγές Σλαβομακεδόνων για τα “περιουσιακά”
Comments