Υπέρ της Ελλάδας στο ζήτημα της Ονομασίας ο Υποψήφιος πρόεδρος της Γ. Συνέλευσης του ΟΗΕ Βουκ Γέρεμιτς

 

βουκ Γέρεμιτς Υπέρ της Ελλάδας στο ζήτημα της Ονομασίας ο Υποψήφιος πρόεδρος της Γ. Συνέλευσης του ΟΗΕ Βουκ Γέρεμιτς

Έξαλλους είχε κάνει τους Σκοπιανούς πριν περίπου 2 χρόνια, ο υποψήφιος πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, Βουκ Γέρεμιτς.

Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε με τον τότε Έλληνα Υπουργό Εξωτερικώ, Δημήτρη Δρούτσα ό,τι η “Ελλάδα έχει την πλήρη κατανόηση της Σερβίας στη θέση της  για το ζήτημα της Ονομασίας με την χώρα που πρωτεύουσα της είναι τα Σκόπια» και είχε προσθέσει ότι η Αθήνα «μπορεί να υπολογίζει στη στήριξη του Βελιγραδίου σε αυτό θέμα».

Η Ελλάδα έχει την πλήρη κατανόηση της Σερβίας στη θέση της  για το ζήτημα της Ονομασίας με την χώρα που πρωτεύουσα της είναι τα Σκόπια”, είχε δηλώσει ο Βουκ Γέρεμιτς αφήνοντας…σύξυλους τους Σκοπιανούς

Ο νέος πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα εκλεχτεί σήμερα. Υποψήφιοι θα είναι όπως προαναφέραμε, ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Βουκ Γέρεμιτς, και ο Λιθουανός πρέσβης στα Ηνωμένα Έθνη, Ντάλιους Τσεκουόλις.

Σύμφωνα με την Σκοπιανή Ντεν, τα Σκόπια προτίθενται είτε να ψηφίσουν τον Λιθουανό υποψήφιο, είτε να απέχουν από την ψηφοφορία. Όπως και να ‘χει οι Σκοπιανοί ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν το χουνέρι που τους έκανε ο Γέρεμιτς. 

Τμήμα ειδήσεων | History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. ΠΓΔΜ: Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, αποκλείει την ένταξη της χώρας στη συμμαχία, αν δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας
  2. Κινητικότητα, εκ νέου, στο ζήτημα της ονομασίας
  3. Γεν. Γραμματέας του ΝΑΤΟ προς Ιβάνοφ : Λύστε το ζήτημα της ονομασίας για να μπείτε στο ΝΑΤΟ
  4. ΠΓΔΜ: «Αδύνατο» να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής
  5. Απάντηση ΥΦΥΠΕΞ Κ.Τσιάρα σε επίκαιρη ερώτηση της Χρυσής Αυγής με θέμα: «Εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων»
Comments