Μεγάλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών προσπαθούν να προσελκύσουν τα Σκόπια

 

former yugoslav republic of macedonia2 Μεγάλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών προσπαθούν να προσελκύσουν τα Σκόπια

Να προσελκύσουν  μεγάλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών στην χώρα τους προσπαθούν οι  Σκοπιανοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την περίοδο  στα Σκόπια επεξεργάζονται ένα προσχέδιο για κινηματογραφική ενίσχυση και το οποίο κάποια στιγμή θα ψηφιστεί ως νόμος.

Οι Σκοπιανοί προσπαθούν να δελεάσουν τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών προσφέροντας τους αρκετά μεγάλες φορολογικές απαλλαγές ακόμα και της τάξεως του 20-25 %.

Με αυτόν τον τρόπο θα μειώνεται αρκετά το συνολικό κόστος μιας ταινίας. Η προϋπόθεση που αναμένεται να βάλουν ως όρο οι Σκοπιανοί είναι τα συνολικά έξοδα της εκάστοτε ταινίας να υπερβαίνουν τα 3 εκ. Ευρώ.

Εκτός από το γεγονός πως η βιομηχανία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών μπορεί να αποφέρει εκατομμύρια ευρώ, οι Σκοπιανοί ποντάρουν επίσης και σε μια τεράστια ευκαιρία προβολής της χώρας τους.

Είναι αρκετές οι φορές ως τώρα που οι Σλάβοι των Σκοπίων έδειξαν πως η 7η τέχνη αποτελεί για τους ίδιους ένα ακόμα μέσο για να περάσουν την προπαγάνδα τους.

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Οι Σκοπιανοί απλώνουν την Προπαγάνδα τους στις μεγάλες διεθνείς Βιβλιοθήκες και Ιδρύματα
  2. Όλα τα τείχη του μίσους καταδικασμένα να πέσουν!
  3. Ο πρέσβης των ΗΠΑ ζητά απ’ τα Σκόπια να πραγματοποιήσουν ελεύθερες εκλογές
  4. Μιλόσοσκι: “Η Ελλάδα δεν μπορεί να μας κλείσει τα μάτια”…
  5. Οι λόγοι της εμπλοκής για την έκδοση Ψωμιάδη από τα Σκόπια
Comments