Μεγάλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών προσπαθούν να προσελκύσουν τα Σκόπια

Να προσελκύσουν  μεγάλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών στην χώρα τους προσπαθούν οι  Σκοπιανοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την περίοδο  στα Σκόπια επεξεργάζονται ένα προσχέδιο για κινηματογραφική ενίσχυση και το οποίο κάποια στιγμή θα ψηφιστεί ως νόμος.

Οι Σκοπιανοί προσπαθούν να δελεάσουν τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών προσφέροντας τους αρκετά μεγάλες φορολογικές απαλλαγές ακόμα και της τάξεως του 20-25 %.

Με αυτόν τον τρόπο θα μειώνεται αρκετά το συνολικό κόστος μιας ταινίας. Η προϋπόθεση που αναμένεται να βάλουν ως όρο οι Σκοπιανοί είναι τα συνολικά έξοδα της εκάστοτε ταινίας να υπερβαίνουν τα 3 εκ. Ευρώ.

Εκτός από το γεγονός πως η βιομηχανία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών μπορεί να αποφέρει εκατομμύρια ευρώ, οι Σκοπιανοί ποντάρουν επίσης και σε μια τεράστια ευκαιρία προβολής της χώρας τους.

Είναι αρκετές οι φορές ως τώρα που οι Σλάβοι των Σκοπίων έδειξαν πως η 7η τέχνη αποτελεί για τους ίδιους ένα ακόμα μέσο για να περάσουν την προπαγάνδα τους.

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Comments