Ο πρόεδρος της Σκοπιανής Βουλής καλεί τον Μεϊμαράκη για επίσκεψη στα Σκόπια

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Ελληνικής βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη για επίσκεψη στα Σκόπια έστειλε σύμφωνα με Σκοπιανά ΜΜΕ, ο πρόεδρος της Σκοπιανής βουλής.

Ο Trajko Veljanovski, είναι γνωστός και από την επίσκεψη του στην Αυστραλία πριν μερικούς μήνες.  Κατά την διάρκεια της επισκέψεως του,  είχαμε αποκαλύψει ό,τι εντελώς προκλητικά έδινε ομιλίες με φόντο σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας (photo).

Οι αρμόδιοι φορείς στην χώρα μας για μιά ακόμα φορά  σφύριζαν αδιάφορα και έτσι φτάσαμε σήμερα ο εν λόγω κύριος να στέλνει   επιστολή… “φιλίας και συνεργασίας” προς τον Έλληνα ομόλογο του.

” Πρέπει  οι γειτονικές χώρες πρώτα να δείξουν ήθος και να δώσουν ένα χέρι βοήθειας η μια στην άλλη, ώστε  να επιτευχθεί ένα νέο πνεύμα συνεργασίας ανάμεσα τους, ” αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Ο  Veljanovski εξέφρασε την επιθυμία για προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και προσκάλεσε τον Έλληνα ομόλογο του να επισκεφθεί την “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, όπως προκλητικά την ανάφερε. ” Είμαι πεπεισμένος ότι η επίσκεψη σας θα δώσει μια αρχική ώθηση, για να εδραιωθεί η συνεργασία και η φιλία μεταξύ των δύο γειτονικών μας χωρών”, κατέληξε.

Τμήμα Ειδήσεων – Ηistory-Of-Macedonia.com

Related posts:

Comments