Στα κρύα του λουτρού άφησε τους Σκοπιανούς ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ

 

versbow2 Στα κρύα του λουτρού άφησε τους Σκοπιανούς ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ

“Για να μπείτε στην συμμαχία θα πρέπει να λύσετε το ζήτημα της Ονομασίας”, δήλωσε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Αλεξάντερ Βερσμπάου σε συνάντηση του με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι.

“Περιμένω την εξεύρεση λύσης για το ζήτημα της ονομασίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και θα ακολουθήσει η ένταξη της χώρας σας ως το 29ο μέλος του ΝΑΤΟ. Αυτό θα είναι ευεργετικό για εσάς, για την συμμαχία και την περιοχή, ” πρόσθεσε ο Βερσμπάου.

Μετά το κρύο ντους, Σκοπιανοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να ανακαλύψουν κάποιο “παραθυράκι”. Ρώτησαν τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο του ΝΑΤΟ ” αν υπάρχει plan B σε περίπτωση που το ζήτημα της ονομασίας δεν έχει λυθεί.”

Για να εισπράξουν 2ο άδειασμα από τον Βερσμπάου, “Το ΝΑΤΟ είναι ένας οργανισμός όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται με ομοφωνία. Δεν υπάρχει plan B προς το παρόν, μια και για να αλλάξει μια απόφαση Συνόδου που πάρθηκε με ομοφωνία, αυτό θα απαιτεί πάλι ομοφωνία.”

Ο Γκρούεφσκι αρκέστηκε να παρατηρήσει πως τα Σκόπια ενεργούν ήδη ως μέλη του ΝΑΤΟ και έχουν επιβεβαιώσει αρκετές φορές ότι αξίζουν “θέση” στην Συμμαχία.

Τμήμα Ειδήσεων – History-of-Macedonia.com

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Τουρκία – Δεν τους σταυρώνουν αλλά τους καίνε ζωντανούς μέσα στα σπίτια τους!!!
  2. Αλί Αχμέτι: Μέσο πολιτικής διαφήμισης των κομμάτων στα Σκόπια, το ζήτημα της ονομασίας.
  3. Ρεζίλι ο Σκοπιανός Πρόεδρος Ιβάνοφ – Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απειλεί να τον σύρει στα δικαστήρια για ψευδή δήλωση!!!
  4. Συμβιβασμός στο όνομα δεν είναι πλέον το τέλος του κόσμου για τους Σκοπιανούς
  5. Πλήττεται η ελευθερία του Τύπου στα Σκόπια
Comments