Αναφορές στα Σκόπια ως Μακεδονία στην επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων


Συνεχίζεται να αποδεικνύεται περίτρανα η ανεπάρκεια των αρμοδίων φορέων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Ξεκίνησε με την αποκάλυψη του Ιστολογίου για την  αναφορά των Σκοπίων στην Ιστοσελίδα της FIBA ως Μακεδονία

Δυστυχώς η αδυναμία των αρμοδίων φορέων να πείσουν τους υπεύθυνους της Ιστοσελίδας να επαναφέρουν τις αναφορές στα Σκόπια ως FYROM ήταν χαρακτηριστική.

Πριν 15 ημέρες δημοσιεύσαμε άρθρο  με τίτλο “Προς Γ.Γ. Αθλητισμού : Την Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου και τα μάτια σας ,  στο οποίο προειδοποιούσαμε  για τον μεγάλο στόχο των Σκοπιανών και ζητήσαμε να λάβουν προληπτικά μέτρα πριν βρεθούμε και πάλι προ τετελεσμένων γεγονότων. 

Ουδείς συγκινήθηκε και τα αποτελέσματα σήμερα δυστυχώς μας δικαιώνουν.

Στην επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων όποιος επισκεφτεί την Σελίδα για την πΓΔΜ  παρατηρεί αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αναρτήθηκε ένα μικρό κείμενο (επόμενη εικόνα)  με τον τίτλο country’s profile, όπου τα Σκόπια προκλητικά αποκαλούνται Μακεδονία 3 φορές.

Ταυτόχρονα αναρτήθηκαν φωτογραφίες των 4 Σκοπιανών αθλητών  (1η εικόνα) που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου με την ένδειξη MKD.

Κύριοι της Ελληνικής Ολυμπιακή Επιτροπής και της Γ.Γ. Αθλητισμού, απομένουν μόλις 8 ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου. Η ανεπάρκεια σας μας έχει ωθήσει να φοβόμαστε για το χειρότερο.

Όπως ακριβώς σας γράψαμε και την προηγούμενη φορά, αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις σας, κάντε μας την χάρη και πηγαίνετε σπίτια σας!!!

Related posts:

Comments
Αργύρης says:

Τι ν τ ρ ο π ή !!! Ήταν που διόρισε ο Σαμαράς και Μακεδόνα υφυπουργό αθλητισμού. Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε.

Mακεδονας says:

Ξεφτιλα!!!
Προσκυνημενα σκυλια ,βρομερα σκουλικια πολιτικοι θα πληρωσετε για ολα …

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!

vasilis says:

g… to spiti sas pou lete ta bromo skolia makedonia