Νέο Φιάσκο της ΕΟΕ – Ως MKD τα Σκόπια στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων

Θλιβερή επιβεβαίωση όσων φωνάζαμε εδώ και ένα μήνα από το History-Of-Macedonia.com

Με άρθρο στις 4 Ιουλίου είχαμε επιστήσει την προσοχή των αρμοδίων φορέων για τον μεγάλο στόχο των Σκοπιανών. Να αλλάξουν με κάθε τρόπο την ονομασία FYROM, όπως αναγραφόταν η  χώρας τους στην επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το επαναλάβαμε σε άλλο άρθρο στις 19 Ιουλίου, όταν και μετά από πιέσεις των Σκοπιανών, η επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων ανάφερε  3 φορές τα Σκόπια σκέτο ως Μακεδονία. Δεν κουνήθηκε φύλλο από την ΕΟΕ και τους λοιπούς αρμόδιους φορείς.

Από σήμερα λοιπόν και μετά τις νέες πιέσεις των Σκοπιανών η επίσημη Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων  έπαψε να αναφέρει τα Σκόπια ως FYROM και τα αναφέρει πλέον ως MKD.

Οι αναφορές των χωρών στην ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων ΠΡΙΝ

 

και οι αναφορές των χωρών στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων ΤΩΡΑ

 

Να σημειώσουμε πως το MKD είναι συντετμημένη ονομασία κατοχυρωμένη από τη ΔΟΕ και τα πράγματα πλέον γίνονται εξαιρετικά δύσκολα.

Μπορεί bloggers να είχαν αντιληφθεί τι περίπου θα γινότανε και να προειδοποίησαν έγκαιρα, αλλά οι αρμόδιοι φορείς πιάστηκαν για μία ακόμα φορά στον ύπνο.

Αρκούσε όλον αυτόν τον καιρό, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να έχει προνοήσει και είχε προβεί σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της Ιστοσελίδας να  εξασφάλίζε πως στην Ιστοσελίδα των Ολυμπιακών αγώνων θα παρέμεινε το FYROM πριν σημειωθεί φιάσκο όπως το σημερινό. Δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Τα Σκοπιανά ΜΜΕ έχουν  ήδη αρχίσει – και δικαιολογημένα – τα πανηγύρια. Εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου όταν θα μπαίνουν από σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα θα αντικρίζουν η ΠΓΔΜ να αναφέρεται ως MKD.

Με την χαρακτηριστική ανικανότητα των αρμοδίων φορέων δεν θα μας κάνει πλέον καμία εντύπωση αν κάποια στιγμή μέχρι την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, η  Ιστοσελίδα του Λονδίνου 2012 τους ονομάσει σκέτο Macedonia.

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Comments

“βράβευση τσι μέρας” για την Κυριακή σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου.
Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση “ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ”.

Καληνωρίσματα :[

Αργύρης says:

Stou koufou tn porta oso theleis vronta.

Deite afto to keimeno apo tin selida http://www.london2012.com/country/fmr-rep-of-macedonia/profile/index.html

Highlights

The Former Yugoslav Republic of Macedonia were first represented by a team of 11 in four sports at the Atlanta 1996 Centennial Olympic Games.

Wrestler Mogamed IBRAGIMOV took men’s freestyle light heavyweight bronze at the Sydney 2000 Olympic Games to become MACEDONIA’s first medallist since independence. He competed for Uzbekistan at the Atlanta 1996 Olympic Games but subsequently represented MACEDONIA.

Canoeist Lazar POPOVSKI competed at four consecutive Olympic Games.

In Barcelona in 1992 he participated as an individual Olympic athlete and subsequently represented MACEDONIA at the Atlanta 1996, Sydney 2000 and Athens 2004 Games.

His best finish was 16th in the men’s kayak slalom. From 1920-1988, their athletes represented Yugoslavia. Milan GALIC and Blagoda VIDINIC were part of gold medal-winning football team for Yugoslavia at the Rome 1960 Olympic Games.