Τρομοκράτησε τους Σκοπιανούς η πρωτοβουλία της Suzan Bysiewicz

 

Susan+Bysiewicz Τρομοκράτησε τους Σκοπιανούς η πρωτοβουλία της Suzan Bysiewicz

Πληθαίνουν τα εκτενή ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών σε Σκοπιανά ΜΜΕ για την Ελληνο-Αμερικανίδα Suzan Bysiewicz και την Έκθεση που έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα.

Η υποψήφια για μια θέση στην Αμερικανική Γερουσία, περιγράφει στην έκθεση της όλα τα ζητήματα που αφορούν την σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ. Συγκεκριμένα την Ονομασία των Σκοπίων, το Κυπριακό, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, τις Διεθνείς συμβάσεις που διέπουν το Αιγαίο πέλαγος και την Ποντιακή  Γενοκτονία.

Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό δημοσίευμα της Nova Makedonija, όπου η αρθρογράφος ασχολείται με την Bysiewicz εφαρμόζοντας τις παλιές κομμουνιστικές τακτικές του “character assasination”. Η Ελληνο-Αμερικανίδα προβάλλεται να έχει “σχέδιο εξόντωσης” των Σκοπίων, να εφαρμόζει “ρητορική του Χίτλερ” και να υποστηρίζει ανοιχτά την… “γενοκτονία ενός λαού”.

Γεγονός είναι πως στα Σκόπια αλλά και την Διασπορά τους έχουν τρομοκρατηθεί από την δυναμική Ελληνο-Αμερικανίδα. Εκείνο που θα πρέπει να κάνει ειδικά η Ομογένεια μας στην Αμερική είναι να υποστηρίξει όσο μπορεί πιο σθεναρά την κα Bysiwiecz στον δρόμο προς την διεκδίκηση μιας θέσεως στην Αμερικανική Γερουσία.

Η πλήρης έκθεση που δημοσίευσε η Suzan Bysiewicz και έκανε αρκετούς γείτονες να χάσουν τον ύπνο τους μπορεί να βρεθεί εδώ.

Τμήμα Ειδήσεων – History-of-Macedonia.com

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Υποστήριξη της Ελλάδας από ΗΠΑ σε όλα τα Εθνικά Θέματα ζητάει η Susan Bysiewicz
  2. Τουρκία – Δεν τους σταυρώνουν αλλά τους καίνε ζωντανούς μέσα στα σπίτια τους!!!
  3. Χωρίς δυναμική η νέα πρωτοβουλία Νίμιτς
  4. Το ανέκδοτο της χρονιάς!!! Τα Σκόπια κατηγορούν τους Βούλγαρους για… σφετερισμό της Επανάστασης του Ίλιντεν
  5. Χρ. Γκότσης: Η Ελλάδα εγκατέλειψε τους Βλάχους της Αλβανίας, αν και έχουν ελληνική καταγωγή!
Comments