Σκοπιανή Προπαγάνδα και μέσω SMS – Δείτε τι λαμβάνει στο κινητό όποιος μπαίνει στα Σκόπια !!!

 

kinito Σκοπιανή Προπαγάνδα και μέσω SMS   Δείτε τι λαμβάνει στο κινητό όποιος μπαίνει στα Σκόπια !!!

Η σκοπιανή προπαγάνδα με κάθε δυνατό τρόπο καλά κρατεί..

Δείτε τι μήνυμα SMS λαμβάνει στο κινητό του για καλωσόρισμα όποιος εισέρχεται στα Σκόπια από τα τέλη του προηγούμενου έτους.

skopiano sms Σκοπιανή Προπαγάνδα και μέσω SMS   Δείτε τι λαμβάνει στο κινητό όποιος μπαίνει στα Σκόπια !!!

Καλώς ήλθατε στη ‘Μακεδονία’, το λίκνο του πολιτισμού (!!!!)

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε το Μουσείο του “Μακεδονικού Αγώνα”, το Memorial House της Μητέρας Τερέζας στα Σκόπια, το Memorial Center του Τόσε Προέσκι στο Κρούσεβο, το Μουσείο Νερού στην Αχρίδα και το Αρχαίο Αστεροσκοπείο στο Κόκκινο. “

Ως “Μακεδονία, το λίκνο του πολιτισμού” προβάλουν την χώρα τους οι ανεκδιήγητοι Σλάβοι των σκοπίων. Και δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση.  Ειδικά τα τελευταία χρόνια η κρατική προπαγάνδα στα Σκόπια προσπαθεί με εμφυσήσει στους Σλάβους της γειτονικής χώρας με κάθε τρόπο ό,τι ζουν σε μια  “ξεχωριστή” χώρα. Η χώρα τους αποτελεί την… κοιτίδα του πολιτισμού.

Μπορεί βέβαια στον υπόλοιπο κόσμο να γελάμε και μόνο με την αναφορά, αλλά οι Σκοπιανοί το έχουν πάρει πολύ…σοβαρά!!

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Δείτε τι κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο οι Σκοπιανοί και Χαίρονται!!!
  2. Η Σκοπιανή προπαγάνδα μέσω ανθελληνικών τραγουδιών
  3. Η Αίγυπτος μιλάει μέσω παπύρων και νομισμάτων
  4. Τι είπε ο πρεσβευτής της ΕΕ στα Σκόπια και έκανε έξαλλους τους Σκοπιανούς;
  5. Οι Σκοπιανοί ετοιμάζονται να επεκτείνουν την προπαγάνδα τους και στην Wikipedia
Comments
margarita says:

Ακριβώς έτσι είναι, όπως τα γράφετε!Ταξίδεψα οδικώς από Σλοβενία-Ελλάδα και όταν πέρασα από τα Σκόπια ήρθαν δυο μηνύματα στο κινητό μου που έγραφαν αυτά που αναφέρετε πιο πάνω. Επίσης κάθε 800 μέτρα περίπου υπήρχαν πινακίδες μεγάλες που έγραφαν καλωσήλθατε στη μακεδονία τη χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το πιο άσχημο όμως είναι ότι όταν φτάνεις στα σύνορα της Ελλάδας, στους ευζώνους δεν υπάρχει ούτε μια σημαία της Μακεδονίας παρα μόνο μια ταμπέλα μικρή πίσω από κάτι δένρα που γράφει σας καλωσορίζουμε στη διοικητική περιφέρεια της Μακεδονίας.
Λυπάμαι πολύ γιατι σαν Ελληνίδα του Εξωτερικού διαπιστώνω ότι μας εκμεταλλεύονται θρασύτατα και εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια, ενώ θα έπρεπε να κάνουμε σαν τρελοί για το θέμα αυτό.Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους και περισσότερο αυτοί που μας κυβερνούν.Δεν παει αλλο αυτή η κοροιδια.