Αλβανοί Σκοπίων : O Γκρούεφσκι Προωθεί Το Μίσος Και η Τελευταία Ομιλία Του Θύμιζε…Χίτλερ !!!

 

Nikola Gruevski Αλβανοί Σκοπίων : O Γκρούεφσκι Προωθεί Το Μίσος Και η Τελευταία Ομιλία Του Θύμιζε...Χίτλερ !!!

“Ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφκι είναι ο υποκινητής των εθνοτικών εντάσεων στην χώρα. Οι πινακίδες  στα σχολεία και η υπόθεση Slupcane είναι πταίσματα σε σχέση με όσα προκάλεσε με τις λαϊκίστικες ομιλίες του, υποστηρίζει ο αναλυτής Σπετίμ Πολοζάνι στην Κόχα.

“Το μοναδικό του όπλο είναι να προωθεί το μίσος. Η ομιλία που έκανε στην νεολαία του VMRO-DPMNE θυμίζει ομιλία του Χίτλερ όταν πρωτοεμφανίστηκε,” συνέχισε ο Αλβανός αναλυτής.

Ο Άλμπερτ Μουσλίου επισημαίνει ότι οι πολίτες δεν θα πρέπει να στενοχωριούνται με τον συνασπισμό, αλλά με την πολιτική ηγεσία. Η τελευταία ομιλία του Γκρούεφσκι έδειξε ό,τι υποτιμάει και αγνοεί την θέληση του 30 % των πολιτών και δεν είναι πρωθυπουργός όλων, αλλά μόνο των Σλάβων.

Στην Lajm ο αρθρογράφος αναρωτιέται αν μπορούν οι Αλβανοί να ανεχτούν τον Γκρούεφσκι.  Η χώρα θα συνεχίσει να υποτιμάει και να κάνει διακρίσεις εναντίον των Αλβανών και αναρωτιέται αν οι Αλβανοί μπορούν πλέον να το ανεχτούν ηρωικά. Αυτή η αντιμετώπιση είναι επικίνδυνη για την κοινωνία.

Εν τω μεταξύ η οργάνωση για την προστασία των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων  Ιλλυρίδα από το Γκόστιβαρ έχει συγκεντρώσει περίπου  20,000 υπογραφές υπέρ της δημιουργίας ομοσπονδίας στα Σκόπια. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της οργάνωσης Σελάμ Ελμάζι, ο οποίος προτείνει η χώρα να ονομαστεί σε “Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Μακεδονίας”, η μελλοντική ομοσπονδιοποίηση θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας κοινότητας δύο ομάδων, των Σλάβων και των Αλβανών.

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Γκρτσεβ: “Παρόμοια τεράστια αγάλματα με αυτό του Αλέξανδρου βρίσκονται μόνο σε Δικτατορίες, σε Φασιστοειδή καθεστώτα και τα τελευταία ήταν του Σαντάμ Χουσείν”
  2. Ο Σύλλογος Γραμμάτων και Πολιτισμού Μπίτολα-“Ισοκράτης” προωθεί στο Μοναστήρι την Ελληνική γλώσσα και Πολιτισμό
  3. Το Σκοπιανό θα κρίνει το μέλλον του Γκρούεφσκι
  4. Το μίσος των Σκοπιανών δεν έχει όρια -Ακόμα ένα Σκοπιανό τραγούδι μίσους με τίτλο… “Έλληνες Δολοφόνοι”!!!
  5. Επτά υποψήφιοι θα διεκδικήσουν το αξίωμα του προέδρου στην ΠΓΔΜ
Comments