Ρόμπα έγινε στο twitter η Oργάνωση της Σκοπιανής Διασποράς “UMD”

Σε Γκάφα ολκής υπέπεσε ο επίσημος λογαριασμός του UMD στο twitter

 

Σε Γκάφα ολκής υπέπεσε ο επίσημος λογαριασμός στο twitter της Σκοπιανής Διασποράς “UMD“. Tο UMD προσπάθησε εντελώς άκομψα και ανόητα να “προβάλει” προς.. Ισραήλ μεριά πως τα Σκόπια είναι φιλική τους χώρα (κοινώς γλύψιμο).

Γι’ αυτό και σύμφωνα με το tweet του UMD, οι Σκοπιανοί προτίμησαν την αποχή στην πρόσφατη ψηφοφορία στον ΟΗΕ για την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους.

Βέβαια το UMD λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Καθότι έγινε αντιληπτό από τους  Έλληνες χρήστες του twitter και… έπεσε σήμα στα hashtags των Αράβων και λοιπών Μουσουλμάνων. Αν κρίνουμε από τα λίγα που διαβάσαμε, οι τελευταίοι δεν χάρηκαν ιδιαίτερα για τo ¨γλύψιμο” των Σκοπιανών στο Ισραήλ.

Να υπενθυμίσουμε πως στο Twitter, οι αξιωματούχοι της FYROM και οι οργανώσεις της διασποράς τους, ενώ μειονεκτούν σε απόλυτους αριθμούς έναντι των Ελλήνων, προπαγανδίζουν τις θέσεις τους ασταμάτητα και πιέζουν ασφυκτικά διεθνείς οργανισμούς και ξένους αξιωματούχους, με κάθε ευκαιρία.

Η Ελληνική πλευρά εκπροσωπείται ενεργά στα σχετικά ζητήματα με την Μακεδονία μόνο από την ιδιωτική πρωτοβουλία λίγων πολιτών, καθότι οι επίσημοι φορείς της χώρας και η ομογένεια λάμπουν δια της απουσίας τους. Κάτι φυσικά που δεν περνάει απαρατήρητο και από τους τρίτους που ασχολούνται στο twitter με το ζήτημα .

Δείτε το επίμαχο tweet του UMD και την κατάλληλη απάντηση που εισέπραξε.

 

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Comments